Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Provensálský guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie15 625 kJ /
3 734 kcal
Bílkoviny238,66 g
– z toho živočišné bílkoviny230,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,66 g
Tuky223,99 g
– nasycené93,84 g
– nenasycené126,59 g
–– mononenasycené108,78 g
–– polynenasycené17,81 g
––– omega 30,35 g
Vláknina20,96 g
Cholesterol 610 mg
Sodík 3,88 g
Sůl9,40 g
Sacharidy66,69 g
– cukry25,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího zadního masa Hovězí kýta 1000 g
4 4 mrkve Mrkev čerstvá 200 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
75 cl 75 cl červeného vína Víno červené suché 750 ml
5 5 hřebíčků Hřebíček
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
2 kousky 2 kousky pomerančové kůry Pomerančová kůra čerstvá
200 g 200 g uzené slaniny Špek 200 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
snítka snítka plocholisté petrželky Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.