Nutriční hodnoty (Pomazánka z camembertu s jablky a vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 560 kJ / 373 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 25,64 g |
| – nasycené | 16,24 g |
| – nenasycené | 8,86 g |
| –– mononenasycené | 7,84 g |
| –– polynenasycené | 1,02 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 411 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 30,24 g |
| – cukry | 28,24 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 camemberty | Camembert | |
| 2 2 menší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| vlašské ořechy | Vlašské ořechy |