Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Králičí hřbet na víně a žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 468 kJ /
590 kcal
Bílkoviny11,44 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,04 g
Tuky34,64 g
– nasycené16,97 g
– nenasycené17,08 g
–– mononenasycené14,49 g
–– polynenasycené2,59 g
––– omega 30,04 g
Vláknina22,68 g
Cholesterol 28 mg
Sodík 679 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy35,36 g
– cukry15,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 králičí hřbet Králík hřbet
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
40 g 40 g anglické slaniny Anglická slanina 40 g
česnek (podle chuti) Česnek čerstvý
olej Olej řepkový
máslo Máslo kravské
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
vývar (podle potřeby) Vývar masový
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 1 králičí játra Játra králičí
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
kost z hřbetu Kost hovězí
sůl Sůl mořská
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
3 kuličky 3 kuličky pepře Pepř černý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
brambory (podle potřeby) Brambor zimní
sůl Sůl mořská
snítka snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
troška oleje Olej řepkový
česnek Česnek čerstvý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.