Nutriční hodnoty (Králičí hřbet na víně a žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 468 kJ / 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,04 g |
Tuky | 34,64 g |
– nasycené | 16,97 g |
– nenasycené | 17,08 g |
–– mononenasycené | 14,49 g |
–– polynenasycené | 2,59 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 22,68 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 679 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 35,36 g |
– cukry | 15,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 králičí hřbet | Králík hřbet | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
40 g 40 g anglické slaniny | Anglická slanina | 40 g |
česnek (podle chuti) | Česnek čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
vývar (podle potřeby) | Vývar masový | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 1 králičí játra | Játra králičí | |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
kost z hřbetu | Kost hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
3 kuličky 3 kuličky pepře | Pepř černý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
brambory (podle potřeby) | Brambor zimní | |
sůl | Sůl mořská | |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
troška oleje | Olej řepkový | |
česnek | Česnek čerstvý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |