Nutriční hodnoty (Králičí hřbet na víně a žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 468 kJ / 590 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,04 g |
| Tuky | 34,64 g |
| – nasycené | 16,97 g |
| – nenasycené | 17,08 g |
| –– mononenasycené | 14,49 g |
| –– polynenasycené | 2,59 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 22,68 g |
| Cholesterol | 28 mg |
| Sodík | 679 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 35,36 g |
| – cukry | 15,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 králičí hřbet | Králík hřbet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 40 g 40 g anglické slaniny | Anglická slanina | 40 g |
| česnek (podle chuti) | Česnek čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| vývar (podle potřeby) | Vývar masový | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1 1 králičí játra | Játra králičí | |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| kost z hřbetu | Kost hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 3 kuličky 3 kuličky pepře | Pepř černý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| brambory (podle potřeby) | Brambor zimní | |
| sůl | Sůl mořská | |
| snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| troška oleje | Olej řepkový | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |