Nutriční hodnoty (Řízek z karé plněný šunkou, sýrem a žampionovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
| Energie | 6 610 kJ / 1 580 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 260,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 248,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,07 g |
| Tuky | 43,63 g |
| – nasycené | 11,14 g |
| – nenasycené | 22,72 g |
| –– mononenasycené | 18,58 g |
| –– polynenasycené | 4,15 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 16,98 g |
| Cholesterol | 553 mg |
| Sodík | 1,36 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 28,60 g |
| – cukry | 17,54 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového karé (kotleta v kuchyňské úpravě) | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
| 300 g 300 g žampiónů | Žampion čerstvý | 300 g |
| 100 g 100 g plátkové šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 7 plátků 7 plátků toustového sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 1 1 celá jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 malá kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce vývaru | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná |