Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rezy ORGASMUS

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 9. 2009 19:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 626 kJ / 3 018 kcal
Bílkoviny100,36 g
Tuky46,37 g
Vláknina11,25 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 666 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy544,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dalsi varianta je ten samy recept, jen misto bileho cukru dame do testa trtinovy. Rezy byly do oranz.skoro jako karamel, krem jsem obohatila jeste 2 lzicemi zakysane smetany. Z lednicky chutna BOZSKY!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

roba

15. 2. 2014 20:40

Superrrr:-!:-!:-!:yes::yes:;-)

Severka

24. 5. 2012 10:41

Někde tenhle recept dělají jenom z pomazánkového másla a vařeného pudinku, jinde puding nevaří... Ale mě se nelíbí tam dát škrob tepelně neupravený. A tenhle recept s tvarohem se mi zamlová líp než jenom pom.máslo. Díky, už jednou měl úspěch a zítra ho budu dělat zas :yes:

pariska

17. 4. 2012 18:10

Nadja: když si prohlédnete podobné recepty tady na stránkách, tak zjistíte, že někde dávají hotový pudink se šlehačkou, který koupíte v obchodě, jinde vám řeknou kolik lžic prášku pudinku a jinde vám řeknou, že ho máte uvařit ...tak si vyberte ;-)

Mirule

13. 2. 2011 22:51

+:yes::-p:-p:-p mňam, půl plechu bylo v cukuletu pryč, tohle si opravdu zaslouží bodík:-O:-p
přikládám foto, a příště zkusím s třtinovým cukrem:-K

JanaDorazinova

11. 2. 2011 17:24

:-p:yes::yes::yes:

Alcakv

23. 5. 2010 12:23

já si myslím, že je to tak správně, je to v podstatě škrob s van.příchutí,;-) ,pro chuť a zhoustnutí asi

Nadja

25. 3. 2010 22:03

"namazeme kremem,ktery se sklada z tvarohu,pom.masla,
lzice vanil-pudingu v prasku,
pul hrnku cukru moucka"
:-S:-S:-S
Zaráží mne v krému lzice vanil-pudingu v prasku - nemá to být uvařený puding?
Díky za radu.

piskaa

25. 3. 2010 11:22

tohle muzu doporučit, taky to dělám:))) vyyyybornýýýýýýý:yes:

Paprika

2. 12. 2009 10:06

Bože ty mně týráš. Já bych sež...a snad půl plechu.:-D:-D :yes::yes: ;-)

Iljusa

1. 12. 2009 20:20

díky za pochvalu fotky - mohu říci, že řezy jsou vynikající - musím se krotit, abych neojídala :-D S tím šleh. dezertem je ten krém velmi lahodný ;-)

vybusna

1. 12. 2009 19:43

naozaj nadherna fotka iljusa...musim uznat..rezy ti vysli prekrasne

zizala

1. 12. 2009 19:07

Tak to je poprvé, kdy mám čichovou halucinaci:-8:-8 Při pohledu na fotku cítím vůni ananasu:-O ...musím se zeptat sousedky, co peče :-))Fotka je úžasná;-):yes:

mirca75

1. 12. 2009 19:01

Iljušo:-)u tebe by se krááásně tloustlo:-8:-p:-D.Fotečka jedna radost:yes: a tak boďka letí pro tebe a asi si jednou najdu kde bydlíš;-)-samozřejmě,že ne jen kvůli papání:-K:-)).

Iljusa

1. 12. 2009 18:37

I když je toto buchta všem známá, já jí pekla teprve podruhé v životě (a to peču skoro 3x týdně). Do krému jsem přidala ještě "šlehačkový dezert" (viz foto). Do těsta jsem podle rady v závěru dala půl na půl cukr bílý a třtinový.
Velmi osvěžující zákusek ;-) - bodík + foto :-)

dzungila

4. 9. 2009 21:34

Znám a na mě je to příšerně sladké.:-S

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zákusek orgasmus orgazmu buchta zákusek řezy orgasmus orgasmus řezy orgasmus zakusek dezert orgasmus jaký zákusek orgasmus zákusek orgazmus orgasmus na plechu moučník orgasmus řez orgasmus desert orgasmus orgasmus na plech orgasmus dezert recept orgasmus dezert orgasmus recept řezy orgazmus orgazmus rezy recept na zákusek orgasmus orgasmus recept

Suroviny: kompot ananasový, mouka polohrubá, cukr krupice, vejce, prášek do pečiva, cukr vanilkový, pomazánkové máslo, tvaroh, ořechy mleté, créme olé, poleva čokoládová

TopRecepty.cz

Rezy ORGASMUS

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L8ov