Nutriční hodnoty (Kuřecí špalíky na cibuli, fenyklu, mrkvi a další zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 861 kJ / 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,99 g |
Tuky | 20,74 g |
– nasycené | 7,27 g |
– nenasycené | 13,20 g |
–– mononenasycené | 11,18 g |
–– polynenasycené | 2,02 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 24,07 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 42,62 g |
– cukry | 22,55 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velké kuřecí špalíky | Kuře stehno s kůží | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička hladké mouky na poprášení | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
0,5 bulvy 0,5 bulvy fenyklu | Fenykl hlíza | 270 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
5-8 cm 5-8 cm mladé cukety | Cuketa čerstvá | |
6 6 cherry rajčat | Rajčata cherry | 180 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku z tuby | Protlak rajčatový | 15 g |
1 špetka 1 špetka cukru (dle chuti) | Cukr bílý | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |