Nutriční hodnoty (Bůček plněný zdravou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 258 kJ / 1 257 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,70 g |
| Tuky | 93,11 g |
| – nasycené | 43,35 g |
| – nenasycené | 46,25 g |
| –– mononenasycené | 39,04 g |
| –– polynenasycené | 7,20 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 26,13 g |
| Cholesterol | 329 mg |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 4,96 g |
| Sacharidy | 73,15 g |
| – cukry | 7,89 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| 2 růžičky 2 růžičky brokolice | Brokolice čerstvá | |
| hlíva ústřičná | Hlíva ústřičná syrová | |
| 1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce koření na pečení masa | Pepř černý | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| větší bůček | Vepřový bok | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 1 lžíce 1 lžíce koření (Avokádo) na pečení | Pepř černý | 15 g |
| převařené v 300 ml vody na polévání) | Voda |