Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s klobásou a paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 298 kJ / 788 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 17,90 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,60 g | 
| Tuky | 20,22 g | 
| – nasycené | 8,01 g | 
| – nenasycené | 11,34 g | 
| –– mononenasycené | 7,59 g | 
| –– polynenasycené | 3,75 g | 
| ––– omega 3 | 0,08 g | 
| Vláknina | 22,47 g | 
| Cholesterol | 14 mg | 
| Sodík | 56 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 123,62 g | 
| – cukry | 19,87 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g | 
| 1 1 šunková klobása | Klobása | |
| 2 lžičky 2 lžičky uzené papriky | Paprika uzená | 10 g | 
| 2 lžičky 2 lžičky maďarské papriky | Paprika sladká | 10 g | 
| 1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| 1 1 červenou kapii | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 žlutou papriku | Paprika žlutá čerstvá | 150 g | 
| chilli paprička (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
| cuketa (nemusí být) | Cuketa čerstvá |