Nutriční hodnoty (Krůtí játra se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 015 kJ / 1 438 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,26 g |
| Tuky | 70,23 g |
| – nasycené | 26,93 g |
| – nenasycené | 37,21 g |
| –– mononenasycené | 28,11 g |
| –– polynenasycené | 9,10 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 19,51 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 1,87 g |
| Sůl | 4,55 g |
| Sacharidy | 52,59 g |
| – cukry | 29,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g krůtích jater | Játra krůtí | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 80 g 80 g červené papriky | Paprika červená čerstvá | 80 g |
| 80 g 80 g žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 80 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
| 150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| 100 g 100 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |