Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Medová buchtička s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie24 361 kJ /
5 823 kcal
Bílkoviny104,37 g
– z toho živočišné bílkoviny21,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny82,76 g
Tuky156,92 g
– nasycené18,33 g
– nenasycené125,92 g
–– mononenasycené87,34 g
–– polynenasycené38,58 g
––– omega 310,51 g
Vláknina47,45 g
Cholesterol 526 mg
Sodík 305 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy974,47 g
– cukry422,07 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek strouhaných jablek Jablko čerstvé 250 g
3 3 hrnky plátků jablek Jablko čerstvé 450 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.