Nutriční hodnoty (Lehký bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 087 kJ / 977 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
| Tuky | 21,24 g |
| – nasycené | 4,11 g |
| – nenasycené | 11,43 g |
| –– mononenasycené | 8,62 g |
| –– polynenasycené | 2,81 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 22,10 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 432 mg |
| Sůl | 0,87 g |
| Sacharidy | 150,50 g |
| – cukry | 22,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vařených brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 1 1 velký bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| řapíkatý celer (dle chuti) | Celer řapíkatý | |
| 1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |