Nutriční hodnoty (Lehký bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 087 kJ / 977 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
Tuky | 21,24 g |
– nasycené | 4,11 g |
– nenasycené | 11,43 g |
–– mononenasycené | 8,62 g |
–– polynenasycené | 2,81 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 432 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 150,50 g |
– cukry | 22,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vařených brambor | Brambor zimní | 800 g |
1 1 velký bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
řapíkatý celer (dle chuti) | Celer řapíkatý | |
1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |