Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 087 kJ /
977 kcal
Bílkoviny34,86 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,50 g
Tuky21,24 g
– nasycené4,11 g
– nenasycené11,43 g
–– mononenasycené8,62 g
–– polynenasycené2,81 g
––– omega 30,48 g
Vláknina22,10 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 432 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy150,50 g
– cukry22,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vařených brambor Brambor zimní 800 g
1 1 velký bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
řapíkatý celer (dle chuti) Celer řapíkatý
1 1 větší jablko Jablko čerstvé 150 g
3 3 kyselé okurky Okurka polní zavařená
2 2 vařená vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.