Nutriční hodnoty (Kedlubny na smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 919 kJ / 220 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,78 g |
| Tuky | 0,38 g |
| – nasycené | 0,02 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,09 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 41,40 g |
| – cukry | 9,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
| 1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petržel kudrnka (nebo pažitka, čerstvý pórek) | Petržel nať čerstvá | |
| 4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |