Nutriční hodnoty (Silvestrovští větroplaši)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 566 kJ / 1 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 75,93 g |
– nasycené | 22,34 g |
– nenasycené | 45,10 g |
–– mononenasycené | 32,24 g |
–– polynenasycené | 12,86 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 808 mg |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 108,28 g |
– cukry | 6,78 g |
––– laktóza | 3,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
140 g 140 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 140 g |
70 g 70 g Hery | Margarín | 70 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1/4 l 1/4 l vody | Voda | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
balíček balíček tvarůžků | Tvarůžky | |
1 lžíce 1 lžíce šlehačky | Šlehačka 35% | 15 ml |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 100 g |