Nutriční hodnoty (Silvestrovští větroplaši)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 566 kJ / 1 330 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 75,93 g |
| – nasycené | 22,34 g |
| – nenasycené | 45,10 g |
| –– mononenasycené | 32,24 g |
| –– polynenasycené | 12,86 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 808 mg |
| Sodík | 431 mg |
| Sůl | 0,94 g |
| Sacharidy | 108,28 g |
| – cukry | 6,78 g |
| ––– laktóza | 3,98 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 140 g 140 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 140 g |
| 70 g 70 g Hery | Margarín | 70 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1/4 l 1/4 l vody | Voda | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| balíček balíček tvarůžků | Tvarůžky | |
| 1 lžíce 1 lžíce šlehačky | Šlehačka 35% | 15 ml |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 100 g |