Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Silvestrovští větroplaši)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 566 kJ /
1 330 kcal
Bílkoviny51,36 g
– z toho živočišné bílkoviny37,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,00 g
Tuky75,93 g
– nasycené22,34 g
– nenasycené45,10 g
–– mononenasycené32,24 g
–– polynenasycené12,86 g
––– omega 30,85 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 808 mg
Sodík 431 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy108,28 g
– cukry6,78 g
––– laktóza3,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
140 g 140 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 140 g
70 g 70 g Hery Margarín 70 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1/4 l 1/4 l vody Voda 250 ml
sůl Sůl mořská
balíček balíček tvarůžků Tvarůžky
1 lžíce 1 lžíce šlehačky Šlehačka 35% 15 ml
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
100 g 100 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.