Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s dijonskou krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 670 kJ / 1 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 246,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 244,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 38,50 g |
– nasycené | 5,04 g |
– nenasycené | 30,97 g |
–– mononenasycené | 21,45 g |
–– polynenasycené | 9,52 g |
––– omega 3 | 4,10 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,27 g |
Sacharidy | 4,80 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje na marinádu | Olej řepkový | 22 ml |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
olej na pánev | Olej řepkový |