Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s dijonskou krustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 670 kJ /
1 355 kcal
Bílkoviny246,75 g
– z toho živočišné bílkoviny244,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,10 g
Tuky38,50 g
– nasycené5,04 g
– nenasycené30,97 g
–– mononenasycené21,45 g
–– polynenasycené9,52 g
––– omega 34,10 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 1,30 g
Sůl3,27 g
Sacharidy4,80 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kuřecí prsa Kuře prso 1050 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 30 g
2 lžíce 2 lžíce oleje na marinádu Olej řepkový 22 ml
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
olej na pánev Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.