Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s dijonskou krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 670 kJ / 1 355 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 246,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 244,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 38,50 g |
| – nasycené | 5,04 g |
| – nenasycené | 30,97 g |
| –– mononenasycené | 21,45 g |
| –– polynenasycené | 9,52 g |
| ––– omega 3 | 4,10 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 578 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 3,27 g |
| Sacharidy | 4,80 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje na marinádu | Olej řepkový | 22 ml |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| olej na pánev | Olej řepkový |