Nutriční hodnoty (Pečený bůček na kečupu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 488 kJ / 3 941 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 152,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,10 g |
| Tuky | 327,67 g |
| – nasycené | 91,94 g |
| – nenasycené | 172,24 g |
| –– mononenasycené | 139,87 g |
| –– polynenasycené | 32,37 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 6,57 g |
| Cholesterol | 487 mg |
| Sodík | 2,93 g |
| Sůl | 6,83 g |
| Sacharidy | 93,83 g |
| – cukry | 59,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg libového bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| větší cibule | Cibule čerstvá | |
| 6 kuliček 6 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 6 kuliček 6 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
| 1/2 lístku 1/2 lístku bobkového listu | Bobkový list sušený | |
| 2,5 dl 2,5 dl kečupu | Kečup sladký | 250 ml |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| směs koření na Divočinu | Provensálské koření | |
| voda nebo vývar na podlití | Voda |