Drůbeží rizoto
Recept ještě nebyl hodnocenRizoto jak jej známe, je rychlé, jednoduché a vynikající jídlo. Krásně se v něm zpracuje zbylé maso, zelenina nebo uvařená rýže z jiného pokrmu a můžete do něj vždy…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rizoto jak jej známe, je rychlé, jednoduché a vynikající jídlo. Krásně se v něm zpracuje zbylé maso, zelenina nebo uvařená rýže z jiného pokrmu a můžete do něj vždy…
Mrkev najemno nastrouhejte. Bílé a světlezelené části jarních cibulek nakrájejte najemno. Česnek oloupejte a propasírujte. Tymián operte, osušte a lístky otrhejte.…
Cizrna je luštěnina bohatá na vlákninu, bílkoviny a obsahuje také důležité minerály a vitamíny. Její chuť připomíná oříšky. Připravit z ní můžete skvělou pomazánku se…
Jarní bramborový salát s ředvičkami se skvěle hodí ke smaženým řízkům nebo rybímu filé. Salát je osvěžující, ředkvičky a salátová okurka v každém soustu příjemně křupnou…
Čas od času není od věci trochu odlehčit jídelníček bezmasým pokrmem. Lehký zeleninový kuskus je velice snadný a rychlý na přípravu, navíc skvěle chutná. Doslova ideální…
Tato jednoduchá pomazánka je svěží a lehce pikantní. Jako základ použijeme nakrájená vařená vejce a tvaroh, přidáme řeřichu, ředkvičky a hořčici. Podáváme ji na pečivu…