Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmínový výborný chléb z domácí pekárny

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

29. 1. 2013 21:29

Suroviny pro 8

8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 341 kJ / 2 233 kcal
Bílkoviny74,60 g
Tuky39,40 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 28 mg
Sodík 6,72 g
Sůl16,00 g
Sacharidy386,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud to stihnu, že těsto je vymícháno a vykynuto, uhladím jeho povrch rukou namočenou ve studené vodě, pokmínuji a lehce posolím. Vypadá tak potom pěkně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 3. 2020 21:35

Mizera: brambory v chlebu jsou vždycky super :-8

Mizera Mizera

16. 3. 2020 17:44

Nazdar lidi , dobrý recept , přidal jsem 3 vařené brambory nastrouhané nahrubo :yes:

Roxana

29. 1. 2013 23:38

Roxana: Přemýšlím o tom, že k fotu je nutné přidat vždy nějaký specifický předmět, který nikdo nebude mít. A foto neupravovat, nicméně tohle budu řešit.

Roxana

29. 1. 2013 23:35

Iness: No tohle moje hlava nevezme ani když bude ve formě, což jsem více večer jak ráno. Zkusím tam napsat, ty stránky skutečně neznám.

Roxana

29. 1. 2013 23:34

magdalenka: To je také jediné řešení.

magdalenka magdalenka

29. 1. 2013 23:31

Roxana: To sa tej redakcie môžeš opýtať, nie?

Iness Iness

29. 1. 2013 23:29

Tak to mi tedy v tuhle pokročilou hodinu hlava nebere:-//:-D.

Roxana

29. 1. 2013 23:27

jirholu: Začínám jančit, smím svůj VLASTNÍ RECEPT S VLASTNÍM FOTEM ZVEŘEJNIT ČI NE? Je tu nějaké nedorozumění, už se stalo, že stejné foto, jako mám já, bylo na jiném webu u receptu, web jsem neznala, nikdy tam nebyl,nikdy nic nevkládala.
Foto je totožné, jenže já jsem recept vložila asi o čtvrt roku (cca) dříve!
Proti mně hraje fakt, že pod tím fotem, které je stejné se podepsala redakce a to už jsem to dávno měla zveřejněné. Tak tohle ale nechápu.

Redakci bude věřit každý, ale jak jsem od nich já mohla kopírovat něco, co oni vložili za asi - nevím teď jistě, ale všude jsou data - po mně????:-?

jirholu jirholu

29. 1. 2013 23:19

Roxana: V pořádku :-D:yes:

Roxana

29. 1. 2013 23:17

jirholu: Ano, je to můj recept i s mým nickem.

Roxana

29. 1. 2013 23:02

fb.lib: popravdě řečeno, já dávám pšeničnou bílou mouku minimálně. Sortiment se dost zozšířil a bílá pšeničná není nejzdravější.
Dělám hodně z podmáslí, i z piva, když byla pekárna nová, tak jsem experimentovala jak o život, moc mne to bavilo!

A děsně miluji semínka všeho druhu, jednou si tam asi nasypu ptačí zob!:-p

fb.lib fb.lib

29. 1. 2013 22:51

Určitě vyzkouším,dám s žitnou na půl a to podmáslí tam musí udělat zázrak.Jednoduchost a krásně vypadá. +1:yes::yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na chleba z domácí pekárny chleba z domácí pekárny chléb z domácí pekárny chléb z domácí pekárny recepty kmínový chléb z domácí pekárny chleba z domácí pekárny recepty chleba z domácí pekárny recept kmínový chleba z domácí pekárny recept chleba z domácí pekárny domácí chleba z pekárny recept na chléb z domácí pekárny recepty domácí pekárna chleba recepty na domácí chleba z pekárny domácí chléb z pekárny recepty domácí chleba do domácí pekárny kmínový chléb z pekárny chléb s domácí pekárny recept chleba z pekárny recept na domácí chléb z domácí pekárny recepty na chléb z domácí pekárny

Suroviny: podmáslí, sůl, ocet, olej, mouka, droždí sušené

TopRecepty.cz

Kmínový výborný chléb z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wg2M