Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží rizoto

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 3. 2008 23:58

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

6. 1. 2022 16:31

Jj, jak níže píše Petr: :yes:
U nás tomuto říkáme "Rýža s masem"
Ale dnes jsem si to uhotovil takřka podle rcp (bez zeleniny, bez sýra, bez kečupu)
***
citace z jakési knihy:
...a babičko, jak to děláš, že od tebe je jídlo dycky lepčí?
Víš děvenko, já navařím dycky míň než by se snědlo...
***
Paní casinová knížku evidentně nečetla a babička ji patřičně nevyškolila ;-(
Štědrovečerního kapříka (hmotnil 3200g, pro dva jedlíky!!!) jsem dojídal až skoro do Silvestra 8-(
Dále jsem napřed dojížděl rybí polívku, pak zelňačku (ta bývá s vánočkou jako postní jídlo k obědu 24.12.) a dnes už poněkolikáté vývar z morčacích stehen se žloutkem - tohoto se nepřejím a naschvál jsem si pořídil bujonové šálky www.drento.cz/evolution-bujon-salek-s-uchy-35-cl-detail?pk_source=zbozi.cz&pk_medium=srovnavac&pk_campaign=porovnavace&pk_keyword=%C5%A0%C3%A1lek%20bujon%2035%20cl%20-%20PCD-036-RAK-EVCS35%20-%20%28331601%29
No a protože ta stehna se už pomalu začala v lednici hýbat ;-) tak skončila v rýži
Rýži jsem dusil a poprvé v životě jsem ji podléval tím drůbežím vývarem (rozdíl oproti H2O jsem nepoznal, ale Zdenda P. by ze mne měl druhé vánoce:-)
Rýžu mám rád, ale tentokrát jsem to s množstvím poněkud přepískl zase ich 8-(;-):-8
Tož tak :-K

Petra Dvor. Petra Dvor.

28. 4. 2021 08:49

Dobrý den, přidávám fotečku. Rizoto je rychlovka a je dobré :-)

eligie eligie

7. 6. 2013 11:04

Často dělám podobné. Syn si k tomu kečup přidává, já si zas dám pár kapek sojovky - každý dle chuti. Rozhodně dávám bodík. :yes: Pokud jde o mraženou zeleninu, moc nekupuji, ale stejně na zimu si ji nechám zmrazit na mrazáku, protože ani v lednici nevydrží věčně, sklep mám vlhký (dokonce jsem tam před několika dny měla i "bazén") a špajz nemám. :-D

Petr

15. 3. 2012 22:56

1. tohle není rizoto, pouze paskvil kterým se dokrmuje obyvatelstvo bez chuťových buněk
2. proč mraženou směs, do jiných jídel je za pár korun čerstvá kořenová zelenina, sušené luštěniny, ve špajzu nebo ledničce to vydrží věčnost
3. když rizoto, nemusí být zrovna arborio, nicméně postup je jasný, do rýže postupně přidáváme vývar, víno, maso, houby - dle varianty
4. kdyby Ital, psal recept na držkovou, napsal do vody nakrájíme štangli uheráku, asi by to vypadalo stejně trapně jako tenhle recept s názvem "RIZOTO". Tohle je míchaný kuře s rejží, ideální pro závodní stravování a školní jídelny s minimálním rozpočtem

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 4. 2011 13:09

Přidávám foto. Malinko jsem si recept upravila, ale moc dobré;-)

***

21. 8. 2010 12:20

Skvělé.. ale ten kečup neee

alus.s

7. 9. 2008 12:39

výborné, přidala jsem kečup přímo do rizota. Za 1 :yes: :-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto rizoto recept rizoto recept rizoto drůbeží rizoto se zeleninou rizoto recepty drubezí rizeto recept rizoto rizoto recepty recepty rizoto recept rizoto školní rizoto školní rizoto recept rizoto s kečupem rizoto ze školní jídelny drůbeží ryzoto recept na rizoto recepty na rizoto drůbeží risoto rizito

Suroviny: kuře čtvrtky, směs zeleninová s kukuřicí, rýže, sůl, pepř, sýr strouhaný, řeřicha, kečup sladký

TopRecepty.cz

Drůbeží rizoto

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qq2