Chalupářská játra: Vychutnejte si měkká a šťavnatá játra se zeleninovou směsí, stačí dodržovat ověřené rady a tipy
Vojtěch Vrtiška ukázal, jak na základní žloutkový krém: Krásně voní vanilkou a jeho snadnou přípravu zvládne úplně každý
Svíčková na smetaně je vynikající díky přípravě ve výpeku. Vyzkoušejte ji podle osvědčeného postupu ve video receptu
8 foto Lahodné valašské frgály s mákem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a tipy, jak na to, aby se koláče vždycky povedly na jedničku
33 foto Anna a Kamila sekly s prací v korporátu a zdravotnictví a začaly péct chleba. Dnes se na jejich krkonošské bochníky stojí fronty
Britská šlechta v 19. století běžně konzumovala v jídle arzén pro omlazení, cukrovinky se barvily olovem a měděnkou