Pekařka Ludmila se inspirovala v Dánsku. Teď v pražských Vršovicích peče voňavé croissanty, křupavé bagety i skvělý chleba
Segedínský závitek: Netradiční podoba klasického jídla s jemně nakyslou omáčkou skvěle chutná a na talíři vypadá efektně
Vyzkoušeli jsme nejlepší trendy podniky v Brně podle průvodce Gault&Millau: Víme, kde mají gyros za 199 Kč i perfektní vejce
mika59 uvařila 27. 5. 2025 16:02 Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy 0 0 Okomentovat
5 foto Retro okénko: Příběh růžového porcelánu zdobeného zlatem a kvítky. Jak poznáte ten pravý a kolik za něj zaplatíte?
Drožďová pomazánka jako od babičky: Chuť zvýrazní hořčice, do luxusní podoby ji vyladí trochu šunky a hotová je za pár minut