Jak na dokonalou drobenku na koláče: Poměr 2:1:1 funguje perfektně, ale vyplatí se znát ještě pár fíglů
Kam vyrazit v Praze na nejlepší ovocné knedlíky: Na Vinohradech chutnají jako od babičky, parádní dělají i v Dejvicích
Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
Pavla Carna uvařil 11. 2. 2012 07:44 Varná modelovací hmota (dobrá na potahování dortů) 0 0 Zobrazit detail kočička Okomentovat
Masopustní tvarohové koblihy podle Moniky: Jsou tak dobré, že do druhého dne nevydrží, říká autorka kuchařek
V akci: Eidam za 14 korun vybízí k přípravě klasického smažáku i skvělé sýrové omáčky na těstoviny. Vše rychle a levně