Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Felix Slováček se na Vánoce těší, ale s přípravou jídla moc nepomáhá: Jsem jen konzument, přijdu a všechno sežeru, říká
Jak správně naložit maso na řízky, aby byly křehké a šťavnaté: Použít můžeme kefír, citron i jednu obyčejnou surovinu
24 foto Láďa Hruška prozradil, jak se chystá na Vánoce i co najdeme v jeho Bibli: Cukroví nepečeme, jako dárky dávám knihy, říká
Laďka Něrgešová upekla banketky z jogurtového těsta: Jsou nádherně vláčné, úspěch zaručen, říká moderátorka
19 foto Josef vede rodinou firmu, která i v Praze prodává hotovky od 45 korun: Jsme tu pro ty, kteří na tom nejsou finančně dobře, říká
40 foto Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
20 foto Účastnice Hell's Kitchen Sierra přiznala, kdy je v kuchyni nejistá a jaká jídla neumí vařit: Musím se to naučit, to vím, říká
Sedm věcí, které byste v restauraci nikdy neměli dělat: Srkání špaget nebo okusování pečiva je zapovězeno, jde to i jinak
9 foto Vyzkoušeli jsme, jak vaří pražské menzy: Vysokoškoláci mají slušný výběr. Nechybí klasiky jako smažený sýr nebo fish & chips
Velký přehled vánočních trhů 2024: V Brně už začali, Praha se připojí 20. listopadu, jinde startují až v prosinci
Ostravsky Gastrošef ukázal, jak na retro camping salát: Základ je ve vhodném salámu a druhu cibule, prozradil
Výrobkyně marmelád poradila, jak na linecké: Připravujte ho v předstihu, aby byl čas promazávat, čerstvé se láme, říká Hana
Voňavé makové loupáky od Terezy z Peče celá země: Drahé máslo nahraďte sádlem, pomůže to skvělé chuti, říká
14 foto Daniela z Hell's Kitchen ujíždí na tataráku a bojí se cukrařiny: Vlastní restauraci bych nechtěla, vzala by mi moji lásku, říká
12 foto Otestovali jsme pražské cukrárny: Narazili jsme na famózní zákusek, super punčák i podnik, kde se dávno zastavil čas
20 foto Vítěz Peče celá země Vojtěch Vrtiška pokřtil svou kuchařku: Dojaly ho Mirka van Gils i Tereza Bebarová, překvapil dezertem
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká