Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
IKEA otevřela první restauraci mimo obchodní dům: Lidé se hrnou na švédské kuličky i vegetariánské hotdogy
Jana Adamcová poradila, jaká dieta je nejlepší: Jezte cokoliv, ale malé porce, dovolit si můžete i prasárničky, říká
17 foto Banánky v čokoládě z mrazáku podle Terezy z Peče celá země: Jednoduchý recept zvládne každý, výsledek je lepší než originál
Pozor na záměnu mletého a mělněného masa: Mají jinou chuť, složení a mnohdy i kvalitu. Navíc se nehodí na stejné vaření
Ladislav Špaček poradil, jak se chovat na plese: Lepší je se navečeřet doma a hlídat alkohol, říká odborník na etiketu
5 foto Internet válcuje burger z květáku a cizrny: Díky hořčicí, protlaku a jedné surovině navíc chutná skoro jako masový
Laďka Něrgešová ukázala, jak na nejlepší bábovku: Jde o zlatý fond mého pečení, chlubí se známá moderátorka
Jak správně skladovat cibuli, aby nehnila, neklíčila a neztrácela chuť? Stačí použít trik s papírovým sáčkem
12 foto Jak na camping salát, který nadchl Jana Krause: Těhotnej kuchař prozradil, v čem je kouzlo jeho receptu
Langoše z jogurtového těsta jsou v horkovzdušné fritéze hotové do 10 minut: Stojí pár korun a připravit je zvládne každý
Sýrové krokety podle ČSN: Minismažáky potěší svou chutí i jednoduchostí přípravy. A stojí jen pár korun
Slezský bigos je pokladem severní Moravy: Spousta zelí a masa dává vzniknout skvělému jídlu, vonícímu švestkami a vínem
Ostravsky Gastrošef ukázal, jak připravuje tlačenkový fit salát. Po jeho snězení musíte oběhnout zeměkouli, říká
15 foto Martin Zounar zjistil, jak zhubnout a netrápit se u toho: Strava je základ, 10 kg už mám dole, říká populární herec
6 foto Jak na vývar Hurikán podle Dalibora Jandy: Sesbírat pěnu, odstranit tuk, přecedit a přidat brambory, radí zpěvák
6 foto Jak vypadal novoroční oběd v Lánech? Podávala se svíčková, tradičně netradiční čočka i speciální palačinky
Ladislav Špaček popsal, jak vypadají novoroční obědy prezidenta s premiérem: Našly se i velmi trapné momenty, říká
Jitrnici máte v horkovzdušné fritéze osmaženou za pouhých sedm minut: Krásně křupne a uvnitř je dokonale propečená
Masová směs udělá z topinky naprostý skvost: Ostravsky Gastrošef ukázal, co nesmí v perfektním pokrmu chybět
Falešný smažák pro lenochy: Hrnková verze populárního pokrmu nejde zkazit a zaujme svou skvělou chutí