Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Holka u plotny radí: Jak na jednohubky s rybí pomazánkou ze 2 surovin? Na stole jsou do 15 minut a zmizí ještě dřív
Štědrý den Jiřího Mádla: Těším se na vánočku, kakao a červený čaj, říká herec, který stráví svátky v Budějovicích
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
8 foto Dárky pro gurmány: Kurz pečení i poukaz do restaurace koupíte za 5 minut dvanáct a potěší to víc než ponožky
Šéfkuchař radí, jak na dokonalý řízek: Klíčem k úspěchu je snadný fígl s trojobalem a správné smažení
Bramborový salát podle šéfkuchaře restaurace Brambory: Díky jednomu fíglu je dokonalý a nikdy nezřídne, radí profík
Herečka Naďa Konvalinková prozradila fígl, jak na nejlepší kapří řízky podle Oldřicha Kaisera. „Jiné už neděláme,“ říká
Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Video Jiřina Bohdalová pokřtila kuchařku a prozradila recept: Kuře pečené ve šlehačce miluje celá rodina
Jak moc nám škodí „éčka“ v jídle? Způsobují obezitu i deprese, řiďte se pravidlem 0-1-5 a neuděláte chybu, říká odbornice
12 foto Lucie sekla s prací ve firmě, aby mohla vařit marmelády. Za dva měsíce dostala za džemy z receptů po babičce ocenění
Expertka varuje: Přibírání o Vánocích dělají i drobnosti. Štamprle vaječňáku je kalorická bomba, pozor na nevinné ochutnávky
34 foto Ochutnali jsme burgery Five Guys v Praze! Za 1 655 Kč dostanete tohle menu a dva shaky, na dietu zapomeňte, ale je to boží
Pečeme s Kamilou: Kokosky ze 3 surovin jsou rychle hotové a skoro bez práce, sváteční stůl krásně provoní
RECEPT: Cukrář Josef Maršálek prozradil fígl, jak na to, aby vánočka zůstala déle vláčná. Trik je v jedné surovině
Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
7 foto Holka u plotny peče: Jak na dvoubarevné hůlky z lineckého těsta? Postup krok za krokem zvládne i začátečník