Linecké, které nemusí odležet: Recept z legendárního lahůdkářství Zlatý Kříž zvládne každý opozdilec, chuť cukroví je skvělá
6 foto V retro Asii z Ano, šéfe! kraloval zácuc! Do kolen dostal i Zdeňka Pohlreicha a restaurace nakonec zabodovala
Recept na božský salát podle Karla Gotta: Mistr přidával jednu ingredienci, která dává jídlu zajímavý šmrnc
Skvělá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek božský
11 foto Šílený díl Ano, šéfe! přinesl knedlíky v krvi i slzy personálu. Zklamaly jsme, plakala na konci provozovatelka Olena
Milovali jste KFC, ale nechcete prošlé kuře? Udělejte si parádní stripsy doma, podle tohoto receptu to zvládne každý
Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Dodržujte pravidla tří „Z“ a kila poletí dolů skoro sama
Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
33 foto Velký test koláčů v Praze: Kde koupíte dobré koláčky za 36 Kč a kde excelentní koláče za 88 Kč? Tyhle podniky vedou!
Holka u plotny: Tenhle slaný koláč se špenátem, smetanou a sýrem chutná i králi, vůbec se tomu nedivím
Lupínky Pringles se v Ústí nad Labem nedávno zapsaly do Guinnessovy knihy rekordů. Stačilo jen pár hodin
5 foto Farmářka mi prozradila nejlepší způsob uchování česneku. Takhle vydrží i v obýváku v paneláku celou zimu
Holka u plotny peče: Jablečný mouřenín bez vážení je buchta, která se dělá skoro sama a ze stolu mizí rychlostí blesku
21 foto Vydali jsme se otestovat restauraci U Jelena z Pohlreichova Ano, šéfe! Kupované knedlíky opět nenadchly
22 foto Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Návod na krásný obložený talíř: Video napoví, jak vyrobit květinky z ředkviček i salámu, nebo mrkvové mašle
Panýrunk aneb panýr: Tahle finta při obalování řízků nebo sýru šetří kuchařům čas i peníze a hosté to ani netuší
Video Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta podle normy ČSN: Jsou parádně vláčné a se švestkami a tvarohem chutnají božsky
6 foto Holka u plotny zavařuje: Jablečné želé podle 100 let starého receptu skvěle ochutí palačinky i lívance a snadno se dělá
16 foto Nejzajímavější točené zmrzliny v Praze? Zmrzka jako borůvkový koláč s drobenkou nebo medový karamel nás nadchly!
6 foto Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná