Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Hodnocení 29× Mořidel na zvěřinu je několik druhů. Vyberte si, které vám nejvíce k naložení masa vyhovuje 10. 2. 2023
Hodnocení 62× Do jitrnicového prejtu potřebujeme kynutou obyčejnou buchtu. Poradíme, jak ji upéct 4. 2. 2023
Hodnocení 107× Místo klasicky smažených řízků můžete připravit zdravější řízky přírodní. Jak na ně? 7. 2. 2023
Hodnocení 41× Dokonalá nádivka do kuřete je kromě výborné chuti také vláčná a nerozpadne se. Vyzkoušejte skvělý recept 5. 2. 2023
Video Hodnocení 18× Jak naplnit kuře před pečením nádivkou? To pro vás bude po zhlédnutí názorného videa hračka 24. 1. 2023
Video Hodnocení 99× Šátečky jsou oblíbeným moučníkem. Správně je naplnit a vytvarovat zvládne podle názorného videa každý 4. 2. 2023
Hodnocení 14× Deset odpovědí na nejčastější otázky k zabijačkám: Poradíme základy, které potřebujete vědět a nemáte se koho zeptat 1. 2. 2023
Hodnocení 10× Deset otázek a odpovědí, které ještě potřebujete vědět, aby vaše polévky byly dokonalé 28. 1. 2023
Hodnocení 90× Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky 28. 1. 2023
Hodnocení 25× Jaké masopustní zvyky a pokrmy měli v oblibě naši předci? Uměli se bavit i dobře jíst 27. 1. 2023
Hodnocení 40× Deset odpovědí na nejčastější otázky na téma dort: Co potřebujete vědět, abyste při pečení dortu uspěli 24. 1. 2023
Hodnocení 51× I v panelákovém bytě můžete připravit některé ze zabijačkových specialit. Vyzkoušejte huspeninu neboli sulc 23. 1. 2023
Hodnocení 38× Jednou z typicky zimních a masopustních dobrot jsou škvarky. Připravit je můžete i v paneláku 22. 1. 2023
Hodnocení 3× Občas se hodí mít doma naložená vejce. Jednoduchým způsobem je naložíme do vodního skla nebo vápna 19. 1. 2023
Hodnocení 87× Různých polévkových nudlí je v obchodech velký výběr, a přesto jsou pro nás ty domácí nejlepší. Poradíme, jak je připravit 19. 1. 2023
Hodnocení 8× Vaření s vínem nebo přidání vína do pokrmu má svá pravidla. Jen tak víno předá ze sebe to nejlepší a jídlo skutečně pozdvihne 16. 1. 2023
Hodnocení 83× Deset odpovědí na nejčastější otázky na téma guláš. Poradíme vše, co potřebujete vědět, aby váš guláš byl perfektní 15. 1. 2023
Hodnocení 9× Různé zbytky z ledničky zpracujeme do dalších pokrmů. Jednou z oblíbených možností je quesadilla - plněná tortillová placka 12. 1. 2023
Hodnocení 26× Hlíva je po žampionech druhá nejoblíbenější pěstovaná houba. Přinášíme šikovné nápady na její kuchyňské zpracování 8. 1. 2023
Hodnocení 156× Uvařit uzené maso tak, abychom jeho chuť nezničili, ale spíše podtrhli, to neumí každý. Vyzkoušejte to s námi 7. 1. 2023