Mini krtkovy dortíky: Drobná verze oblíbeného dezertu s jemným smetanovým krémem a banánem se rozplývá na jazyku
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
8 foto Hodnocení 1× Přebytky rebarbory můžete s úspěchem zmrazit nebo sterilovat několika způsoby 25. 4. 2024
Hodnocení 8× Ovocné knedlíky jsou milovanou pochoutkou. Umíte ty z odpalovaného těsta? 20. 4. 2024
Hodnocení 6× Který chřest je lepší? Můžete koupit bílý nebo zelený. Vysvětlíme rozdíl 16. 4. 2024
Hodnocení 3× Kterou jarní polévku máte nejraději? Bylinkovou, špenátovou, chřestovou nebo jinou? 22. 4. 2024
Hodnocení Špenát si bez česneku těžko představíme. Jaké možnosti má ten, kdo česnek nemůže? 21. 4. 2024
Hodnocení 49× Kdy je nejvhodnější doba ke sběru jednotlivých částí pampelišky a jak je zpracovat 12. 4. 2024
Hodnocení 5× Pampelišky můžeme využít celé, tedy kořen, listy i květy. Poradíme, jak na to 11. 4. 2024
Hodnocení 223× Jak připravit libečkové maggi? Báječně nahradí kupované polévkové koření 10. 4. 2024
Hodnocení 7× Chřest na másle je pokrm pro labužníky, kteří dokážou ocenit jednoduchou kombinaci chutí 5. 4. 2024