Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vaření, pečení a příprava pokrmů se pro nás čím dál častěji stává každodenní povinností a rutinou, což je velká škoda vzhledem k tomu, že tato činnost může přinášet radost a stát se skvělým koníčkem, při kterém se perfektně odreagujeme. S tím správným kuchyňským nádobím to bude více než snadné!

Vaření, pečení a příprava pokrmů se pro nás čím dál častěji stává každodenní povinností a rutinou, což je velká škoda vzhledem k tomu, že tato činnost může přinášet radost a stát se skvělým koníčkem, při kterém se perfektně odreagujeme. S tím správným kuchyňským nádobím to bude více než snadné!

Dnes existuje jen malo věcí, na které se můžeme stoprocentně spolehnout. Na tento krátký seznam se bezesporu řadí výrobky značky Simax, výrobce tradičního českého skla, jehož vysoká kvalita je prověřena několika generacemi. Již více než 175 let společnost Simax přináší široký sortiment prvotřídních skleněných výrobků, a to pro využití v domácnostech, laboratořích i průmyslu.

Kdo jednou vyzkoušel domácenské sklo Simax, již nechce jinak. Nádobí značky Simax je odolné proti náhlému výkyvu teplot, díky čemuž má opravdu univerzální využití – můžete ho použít pro vaření, pečení, servírování, uchovávání i skladování. Sklo je vhodné i pro použití v mikrovlnné troubě, přičemž nepohlcuje mikrovlnné záření. Stejně tak nepohlcuje žádné pachy a příchutě a je vysoce odolné vůči účinkům horkých a agresivních kapalin. PEKÁČE Simax jsou vyráběny z lisovaného a neporézního tvrzeného skla, díky čemuž jsou maximálně odolné proti prasknutí a poškození.

Tyto vlastnosti navíc zajišťují více než snadnou údržbu a omyvatelnost výrobků Simax: nádobí není náchylné k tvorbě příškvarků a spálenin a velmi lehce se omývá a čistí ručně i v myčce. Sklo Simax odpovídá nejvyšším hygienickým standardům a řadí se tak mezi zdravotně nezávadné výrobky, což oceníte především u nádobí určeného dětem.

Vedle těchto praktických vlastností se výrobky Simax mohou pochlubit moderním a atraktivním designem, díky němuž se servírování pokrmů stane estetickým zážitkem. Sklo je navíc recyklovatelné a společnost Simax je členem organizace Friends of Glass, která volí sklo jako materiál číslo jedna pro zdravé životní prostředí.

Mohlo by vás zajímat

Marie

Nejnovější recepty Více