Králík pikant

Lejdy Kuchařka:

Jiné maso 9 názorů

Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů
511

Suroviny

1 králík
2 velké cibule (nakrájené najemno)
5 stroužků česneku ( na plátky)
150 ml oleje
200 ml vody
2 lžíce kečupu
1/2 lžičky pepře
2 lžíce hořčice
2 lžičky soli
2 lžičky sladké papriky
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Králíka naložíme do smíchaných ingrediencí a necháme nejméně 2 dny uležet.

  2. Potom upečeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Králík pikant

  • pavel pavel(neregistrovaný)

    samou roztažeností už nevíte co do tý huby dát,se podívejte na ty děti v africe.....jak pravila Škopková,tak tenhle recept nyní zkusím a žejtra to prolítne přes troubu ale už ted mám tlamu plnou slin.Bože jak já mám králíka rád ale těch receptů je pomálo já ho dělám třeba takhle klasicky ho jakoby upeču ale napřed než navštíví troubu tak ho nasolím načesnekuji a dám do udírny na dobu než začne mít zlatavou barvu .Pak už klasika. s kysaným domácím zelím a knedlíkem bože to je žrádlo to zkuste a fakt budete čumět co to je za bombu,kam se serou teroristi.:-D

    Odpovědět

  • Jaaja Jaaja

    Vynikající, dělám z naporcovaného kuřete. Šťávu po upečení projedu tyčkovým mixérem a je vynikající s bramborovou kaší. U nás jedna z nejžádanějších úprav kuřete :-K:yes: Bod samozřejmě :-)

    Odpovědět

  • efka efka(neregistrovaná)

    VYNIKAJÍCÍ NIC LEPŠÍHO Z KRÁLÍKA JSEM NEJEDLA TAKTÉŽ NÁVŠTĚVA KTERÁ BYLA POZVANÁ NA KRÁLÍKA SI POCHVALOVALA:-))

    Odpovědět

  • Mesic Mesic

    Tak k tomuto receptu lze říct jen jediné: DOKONALÝ
    My jsme omáčku zjemnili sladkou smetanou a podávali s knedlíkem.
    Musíte mít rádi:
    1. česnek
    2. úžasně ochucenécho šťavnatého a rozpadajícího se králíka.
    Kdo říká, že je králík suchý, nezkusil tento recept
    Bod letí, to je jasné!! :yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Téměř totožný, jako recept"Béřovický králík". Musím konstatovat, že je vynikající:-!:yes: a nám nejvíc chutná, když se to zředí smetanou a je z toho omáčka. Ta chuť té omáčky nemá chybu:-*:-p:-*:yes:

    Odpovědět

  • cameira cameira

    vynikající recept,teˇho zase nakládám-asi potřetí, přítel jen tak něco nepochválí,ale tohle komentoval fakt nadšeně

    Odpovědět

  • chevy chevy

    Tak tohle zkusím, podobně jsem dělala kuře. Koukám, že receptík nemá skoro žádné body:-O:yes:

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

    Super marináda,len keby som mala ešte králika...:-(Ale určite to pôjde aj z kuraťa;-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    No prosím, králíček, jako malovaný:-p:yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo