Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Každá žena má ráda věci, které podtrhnou její půvab. Mezi ně samozřejmě patří i hodinky. Plní funkci nejen jako praktická věc, ale i jako velice výrazný šperk. Dnes už není pravdou, že hodinky jsou přebytečná záležitost, která byla nahrazena jinými zařízeními, jako jsou například mobilní telefony. Pokud jsou správně zvoleny, mohou dotvářet image osoby, která je nosí společně s ostatními šperky a šaty.

Například firma Storm či Morrellato produkuje nejen velkou škálu šperků, ale svoje kolekce doplňují o designové hodinky. Můžete si tedy vybrat tak, aby vám co nejvíce vyhovovaly. V našem sortimentu najdete nejen fashion modely, ale také velké množství jiných, které jsou vhodné na každodenní nošení či sportovní aktivity.

Důležité proto je, vybrat ty správné, protože každá žena je jedinečná a hledá originální kus. Klasické modely najdeme například v produkci firmy Festina, kde je často kombinována keramika s ocelí, u nabídky firmy Citizen najdeme zase pro změnu elegantní hodinky třeba i s pravými diamanty.

Pro aktivní ženy je zde velký výběr, neboť pokud vykonáváte sportovní aktivity či navštěvujete fit centrum, je třeba, aby hodinky měly další doplňkové funkce, které jistě oceníte, či jsou přímo nezbytné. Proto nám mnoho modelů umožňuje změřit za pomoci stopek uběhnutou vzdálenost, či si spočítat spálené kalorie a kontrolovat srdeční tep v průběhu fyzické námahy.

Nakonec existuje velká škála moderních módních kusů, které mají za úkol ihned zaujmout svou barevností či designem.    

Komentáře

scofiq

31. 7. 2015 19:13

...nechápu, proč je mezi receptama reklama na hodinky :-// - ale jsou hezký :-D

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více