Chutnější moučníky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„PAMĚŤ“ DavidF, 16. 10. 2025 15:05
„Recept na piškot“ Veronika.Hrozna, 11. 10. 2025 14:09
Poslední příspěvky
„Peknú sobotu želám dievčatá. Namiesto predpovedaného dažďa…“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„Hezký den dnes pórková polévka a bude se ještě dojídat ze…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„Dnes nevarím, sme pozvaní na grilovačku, asi poslednú v…“ magdalenka, před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7. 3. 2011 22:15
Jablka nakrájíme na plátky před pečením naložíme do vanilkového cukru a tří lžic mandlového likéru.
Patnáct minut před dopečením koláče vezmeme pečící papír pomažeme máslem a položíme na koláč.
Koláč bude šťavnatý a chutný.
Chutnější bábovka.
Dvoubarevnou bábovku vylepšíme, když do tmavé části těsta dáme spolu s kakaem i 2-3 lžíce nutely nebo jiného nugátového krému.
Lesklejší tvarohový koláč.
Koláč 2-3 minuty před dopečením potřeme oslazeným plnotučným mlékem nebo smetanou. Budeme
mít koláč, kterému výrazně zjemníme chuť a bude se nádherně lesknout.http://dobrotynakazdyden.hys.cz/