Chutnější moučníky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 53 minutami
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 22. 5. 2025 08:37
„“ Nadja, 7. 5. 2025 10:24
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: Simčo u toho sumečka je dobrý, že ho mají…“ tara23, před 36 minutami
„tara23: mne dcera objednala kachní stehna a opět sumečka z…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Zjistila jsem, že v Rohlíku mají celou baby Francouzkou…“ tara23, před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7. 3. 2011 22:15
Jablka nakrájíme na plátky před pečením naložíme do vanilkového cukru a tří lžic mandlového likéru.
Patnáct minut před dopečením koláče vezmeme pečící papír pomažeme máslem a položíme na koláč.
Koláč bude šťavnatý a chutný.
Chutnější bábovka.
Dvoubarevnou bábovku vylepšíme, když do tmavé části těsta dáme spolu s kakaem i 2-3 lžíce nutely nebo jiného nugátového krému.
Lesklejší tvarohový koláč.
Koláč 2-3 minuty před dopečením potřeme oslazeným plnotučným mlékem nebo smetanou. Budeme
mít koláč, kterému výrazně zjemníme chuť a bude se nádherně lesknout.http://dobrotynakazdyden.hys.cz/