Chutnější moučníky
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ Nadja, před 4 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Poděkování “ RubyRom, 12. 12. 2025 19:07
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: milá Simčo, opožděně, o to více a z…“ Nadja, před 3 hodinami
„Dobrý večer😊, já dnes k obědu udělala fish&chips. Na mlsání…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Dobry vecer, dnes u nas budou konecme kureci kridelka, jdu…“ hazel, před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7. 3. 2011 21:15
Jablka nakrájíme na plátky před pečením naložíme do vanilkového cukru a tří lžic mandlového likéru.
Patnáct minut před dopečením koláče vezmeme pečící papír pomažeme máslem a položíme na koláč.
Koláč bude šťavnatý a chutný.
Chutnější bábovka.
Dvoubarevnou bábovku vylepšíme, když do tmavé části těsta dáme spolu s kakaem i 2-3 lžíce nutely nebo jiného nugátového krému.
Lesklejší tvarohový koláč.
Koláč 2-3 minuty před dopečením potřeme oslazeným plnotučným mlékem nebo smetanou. Budeme
mít koláč, kterému výrazně zjemníme chuť a bude se nádherně lesknout.http://dobrotynakazdyden.hys.cz/