Chutnější moučníky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Lidabasilicum, před 1 hodinou
„Elektrický gril“ Lidabasilicum, před 1 hodinou
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 22. 5. 2025 08:37
Poslední příspěvky
„Tak to teda taky koukám, o sušené krvi slyším poprvé. :D“ Lidabasilicum, před 1 hodinou
„Zdravím, původní téma je trochu starší, ale nechce se mi…“ Lidabasilicum, před 1 hodinou
„tara23: Verko, to jsem vubec nikdy neslysela susena krev.…“ hazel, před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
7. 3. 2011 22:15
Jablka nakrájíme na plátky před pečením naložíme do vanilkového cukru a tří lžic mandlového likéru.
Patnáct minut před dopečením koláče vezmeme pečící papír pomažeme máslem a položíme na koláč.
Koláč bude šťavnatý a chutný.
Chutnější bábovka.
Dvoubarevnou bábovku vylepšíme, když do tmavé části těsta dáme spolu s kakaem i 2-3 lžíce nutely nebo jiného nugátového krému.
Lesklejší tvarohový koláč.
Koláč 2-3 minuty před dopečením potřeme oslazeným plnotučným mlékem nebo smetanou. Budeme
mít koláč, kterému výrazně zjemníme chuť a bude se nádherně lesknout.http://dobrotynakazdyden.hys.cz/