Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rádi bychom Vás tímto pozvali na úžasnou akci pod názvem "FARM FOOD FESTIVAL 2017" v Přerově na Výstavišti, jež se pokusí navázat a hlavně "vyšperkovat" tradiční "Gulášfest", jež v letech minulých navštívilo bezmála 5.000 lidí na každé akci.

Festival se koná 23. 9. 2017 a brány se otevřou od 10:00. Těšit se můžete na skvělou atmosféru plnou dobrého jídla, live cooking, chilli show, soutěže v pojídání různých pokrmů. Na své si přijdou fanoušci pivního moku, kde bude připraveno více jak 20 druhů piv z místního pivovaru Zubr a Litovel a dalších minipivovarů z okolí.

Naším cílem je přilákat do Přerova farmáře a regionální potraviny z celého okolí našeho kraje a lidem ukázat jak vypadá venkov ve městě. Zaměříme se na speciality, jež budou mít v Přerově premiéru, zejména pak fantastický gurmánský zážitek v podobě "Ryba na talíř", vyzkoušet můžete tvarůžkové speciality, zmrzlinárium, guláše, pochoutky z chilli papriček a mnoho dalších skvělých jídel a pokrmů. Našim důležitým partnerem se navíc stal největší server v rámci propagace jídla a receptů na internetu, a to firma "TOP RECEPTY". Na stránkách www.toprecepty.cz si můžete přinést spoustu zajímavých pokrmů rovnou do Vaší kuchyně!

Nabitý hudební program, kdy se představí známé kapely z Přerovska, vystoupí slovenská rocková "palba" INÉ KAFE, přijedou nás navštívit a okořenit festival MORČATA NA ÚTĚKU a těšit se můžete na rockové písně známých českých interpretů, zejména pak kapely Kabát v podání skupiny SKARLET ROCK. Moderace se ujme opět skvělý tým rádia Haná!!!

Na své si přijdou nejen gurmáni, dospělí, ale i děti, pro které je nachystán doprovodný program, atrakce, a také malé soutěžení v pojídání švestkových knedlíků. Připravujeme aquazorbing, pouťové atrakce, výstavu domácích a zemědělských zvířat, cukroviny, laskominy a mnoho dalšího.

Celá akce je pořádána pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky.

Najdete nás na:
https://www.facebook.com/events/2120027074891020/
https://www.facebook.com/P%C5%99erov-Pivn%C3%AD-Slavnosti-302237516507953/

 

Vstupenky můžete zakoupit na portále:
www.smsticket.cz, www.ticketportal.cz a v Městském domě v KISu v Přerově.

 

Pár foto z předchozích ročníků:

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více