Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 4 hodinami
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas zbytek polevky od vcera, a velice…“ hazel, před 3 hodinami
„MachyHonza: Dobrý den Honzo, jsem spokojená s mletým masem…“ Veruncicka, před 3 hodinami
„Simona Skolakova: tak u nás je to přesně naopak, manžel…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
14. 8. 2011 09:15
14. 8. 2011 08:21
prosím o radu. Před týdnem jsem zavařila zelené fazolky. Dala jsem je do slaného nálevu - ocet jsme nepřidávala, prý se pak neuvaří doměkka. Druhý den se voda zakalila a nyní je vespod bílý povlak. Je to v pořádku nebo jsou fazolky na vyhození?
Předchozí 1 2