Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 17 minutami
„Poděkování “ drahulin, před 13 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 15. 12. 2025 08:27
Poslední příspěvky
„Hezký den u nás dnes rajská polívka tu má muz,já zbytek…“ Severinka, před 40 minutami
„Hezký den dnes zabijačkový oběd,polévka prdelačka a…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„hazel: Stáni, cukroví je přímo výstavní 👍“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
17. 1. 2015 16:53
9. 11. 2014 23:13
20. 10. 2014 12:11
Vím, že steaky na ní asi neudělám, ale kombinace s víkem se mi už několikrát osvědčila
pro inspiraci: www.zelezarstvi-urotta.cz/vareni-1/nadobi/panev-se-sklenenou-poklici-prima-prumer-24-cm-1.html
25. 9. 2014 16:51
23. 9. 2014 15:04
podle toho co se tu uvádí, by to měla být dobrá investice. Ale mně by zajímalo, jestli se tu nenajde někdo, kdo má s jejím používáním nějakou zkušenost. Zajímala by mne hlavně chuť masa či zeleniny. Kolik a zda vůbec je třeba oleje či jiného tuku, při přípravě plátků masa apod. Prostě takové ty praktické informace. Byla bych nerada za zbytečnou investici, která by potom ležela doma ve skříni. Díky moc a hezký den všem
19. 6. 2014 20:20
13. 6. 2014 19:45
Já jsem určitě také fanda litinového nádobí. Pokud na to jsou peníze, vyplatí se připlatit. Například tady: skeppshult.cz/?p=productsMore&iProduct=22&sName=Litinova-panev-0005 Určitě se mrkněte na originální rukodělné švédské nádobí, naprostá spokojenost!
15. 5. 2014 13:58
8. 5. 2014 19:54
Hezký den.
6. 3. 2014 15:29
21. 5. 2013 10:03
opláchnout a otřít masným hadrem aby nerezla.
nechá se v klidu sehnat i v SAPA 300 - 500Kč.(průměr 25 - 38cm)
pánev na vše i na omajdy a polívku.
20. 5. 2013 08:09
25. 3. 2013 19:02
24. 3. 2013 17:30
20. 2. 2013 18:54
http://bovinky.blogspot.cz/2013/02/jakou-panev-vyb...
Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 8 Další