perník
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 12 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
„Přání a gratulace“ mika59, 4. 9. 2025 19:35
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: já nechci nic, chci zachovat chut hrušek.…“ tara23, před 12 hodinami
„Dobry vecer, ted jsem dodelala mexicke guacamole a vecer…“ hazel, před 12 hodinami
„tara23: já do nich přidávám badyán, skořici, hřebíček ,…“ Jajajajaapaja, před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
4. 3. 2012 18:59
4. 3. 2012 18:47
4. 3. 2012 17:29
4. 3. 2012 13:42
jinak tady, co jsem našla - teda cena je děs no ale zas asi se to vyplatí, koukám, že to taky maj na různý průměry, v Kaufu byl určitě jen na jeden průměr
http://www.kulina.cz/otvirak-na-sroubovaci-uzavery...
Tohle je levnější, ale to nahoře mi přijde lepší
http://www.kulina.cz/otvirak-na-sroubovaci-uzavery...
jé tenhle je skoro stejný a daleko levnější - co ty na to?
http://www.popron.cz/otvirak-na-sroubovaci-uzavery...
Já se nejdřív mrknu do Domácích potřeb, je tam šikovná vedoucí, která mi to i objedná, takže to mám bez problémů, teď jsem tam koupila nádhernou ošatku na chleba a formu na bábovku, co jsem si vybrala z netu
4. 3. 2012 13:31
Např. teď sháním otvírák na šroubovací sklenice, protože se vždycky nervuju
4. 3. 2012 13:25
http://www.eshop-lilie.cz/detail.php?zbozi=2568278
Je s tím těžká manipulace? já to neznám, já to rvala vždycky nožem, ale proč si práci neulehčit, že jo....
4. 3. 2012 13:12
4. 3. 2012 12:17
4. 3. 2012 11:14
Ja na to naozaj nemam ziaden grif a dufam, ze ak existuje tak nam ho sem niekto napise. jedine co dodrzujem, je to ze ho rezem studeny , dlan mam celou plochou polozenu na povrchu a druhou rukou pilkovym nozom (mensia pilka) rezem. Ta dlan ma nejako koriguje, ci idem rovno.
pokial chces, tak sa pozri na ten recept tu
http://www.toprecepty.sk/recept/3244-skvely-pernik...
ked som hladala recepty na pernik, tak som vzdy pozrela najprv fotky, aby som videla ako sa kucharke podaril nakrajat a az potom som ho skusala a aj tak som mavala velke problemy.
nuz...vela stastia.
4. 3. 2012 10:32