Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 12 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobrý večer , dnes jsme k obědu měli jarní kuřátko a…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
„magdalenka: Magdalenko ano jeden čas to tak bylo,kožešiny…“ Simona Skolakova, před 13 hodinami
„Švagor kedysi dávno choval nutrie kvôli kožušinám, mal…“ magdalenka, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 21 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 23 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
12. 5. 2012 23:41
Ze všeho nejdřív strčím prázdnou formu do ledničky(tak na 15minut).Rozehřeju si máslo a když je vlažné,štětečkem vytírám formu.Čím víc je studená,tím líp na ní máslo přilne.Pak ji vysypupu a když je hodně velký teplo,strčím ji zpátky do lednice.Pak se v klidu vrhnu na těsto.
Předchozí 1 2