Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 30 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: Verunko, Nanaimo ,je Indiansky nazev, ale…“ hazel, před 30 minutami
„Pěkné odpoledne , večer naložila a dnes upekla tucet…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„hazel: Já jsem taky zvědava na recept, jsou v tom samé…“ Veronika.Hrozna, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 8 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 8 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Fit salát
Přidáno před 20 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Hnízda z toustového chleba se slaninou, šunkou a sýrem jsou skvělou svačinkou nejen do školy
Uvařte si šoulet. Víte, že kombinace hrachu a krup se hodí i k posvícenské huse?
Staročeské míry a váhy: Co znamenal žejdlík, co holba a kolik gramů měl kvintlík? Připomeňme si staré časy
31. 8. 2009 22:23
31. 8. 2009 20:12
31. 8. 2009 19:57
25 let již děláme kompot a likér podle tohoto receptu.
2 kg aronie
2 ks tlučený hřebíček
1/2 badiánu
1 kg cukru.
1 malý citron
1 dcl rumu
trochu mleté skořice
Vše dukladně promícháme v hlubokém kastrolu na pečení
a nakonec jemně zaprášíme mletou skořicí
bez míchání pečeme v troubě 1 hod.při 200 st.C.
Nakonec přimícháme rum a nandáme do skleniček.
Už nemusíme sterilizovat.
Ze zbylé vypečené šťavy je dobrý likér.Musí se ovšem ještě
přidat rum.
9. 2. 2009 21:23
9. 2. 2009 21:09
9. 2. 2009 21:05
9. 2. 2009 21:03
9. 2. 2009 14:20
9. 2. 2009 14:20
9. 2. 2009 14:16
9. 2. 2009 12:11
9. 2. 2009 11:50
9. 2. 2009 11:40
9. 2. 2009 11:12
9. 2. 2009 09:59
Předchozí 1 2 3 Další