Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
„Přání a gratulace“ mika59, 4. 9. 2025 19:35
Poslední příspěvky
„tara23: ani u nás nejsou bylinky v oblibě (manžel), ale já…“ Jajajajaapaja, před 56 minutami
„Jajajajaapaja: Jaruš to ne, ale manžel nejí nic zeleného,…“ tara23, před 1 hodinou
„tara23: někdo bere léky na ředění krve? Nebo nejíte …“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
31. 8. 2009 20:23
31. 8. 2009 18:12
31. 8. 2009 17:57
25 let již děláme kompot a likér podle tohoto receptu.
2 kg aronie
2 ks tlučený hřebíček
1/2 badiánu
1 kg cukru.
1 malý citron
1 dcl rumu
trochu mleté skořice
Vše dukladně promícháme v hlubokém kastrolu na pečení
a nakonec jemně zaprášíme mletou skořicí
bez míchání pečeme v troubě 1 hod.při 200 st.C.
Nakonec přimícháme rum a nandáme do skleniček.
Už nemusíme sterilizovat.
Ze zbylé vypečené šťavy je dobrý likér.Musí se ovšem ještě
přidat rum.
9. 2. 2009 20:23
9. 2. 2009 20:09
9. 2. 2009 20:05
9. 2. 2009 20:03
9. 2. 2009 13:20
9. 2. 2009 13:20
9. 2. 2009 13:16
9. 2. 2009 11:11
9. 2. 2009 10:50
9. 2. 2009 10:40
9. 2. 2009 10:12
9. 2. 2009 08:59
Předchozí 1 2 3 Další