Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 15. 11. 2025 22:53
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes frankfurtská polévka a pečená králičí…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„Jana Pá: Jani, no ako čítam máš to teraz ťažšie, ale hlavne…“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„Nadja: já jsem zatím v pohodě, sice mě nechala sousedka…“ Jana Pá, před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
31. 8. 2009 19:23
31. 8. 2009 17:12
31. 8. 2009 16:57
25 let již děláme kompot a likér podle tohoto receptu.
2 kg aronie
2 ks tlučený hřebíček
1/2 badiánu
1 kg cukru.
1 malý citron
1 dcl rumu
trochu mleté skořice
Vše dukladně promícháme v hlubokém kastrolu na pečení
a nakonec jemně zaprášíme mletou skořicí
bez míchání pečeme v troubě 1 hod.při 200 st.C.
Nakonec přimícháme rum a nandáme do skleniček.
Už nemusíme sterilizovat.
Ze zbylé vypečené šťavy je dobrý likér.Musí se ovšem ještě
přidat rum.
9. 2. 2009 19:23
9. 2. 2009 19:09
9. 2. 2009 19:05
9. 2. 2009 19:03
9. 2. 2009 12:20
9. 2. 2009 12:20
9. 2. 2009 12:16
9. 2. 2009 10:11
9. 2. 2009 09:50
9. 2. 2009 09:40
9. 2. 2009 09:12
9. 2. 2009 07:59
Předchozí 1 2 3 Další