 
		
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes čínská polévka a manžel borůvkové knedlíky…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Hezký den, dnes jsem dělala vepřové roštáky, hranolky,…“ tara23, před 4 hodinami
„Dobry vecer, u nas pizza kupovana, smoothie z cervene…“ hazel, před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
	
			 
		
	
			 
		
 
	 
					
24. 11. 2014 08:54
24. 11. 2014 08:47
V tom Pomalém sice někdy dělám i maso + brambory + zelenina jako jídlo z jednoho hrnce, ale ne pokaždé, i když i tu mě nejvíc překvapilo, že ani brambory ani zelenina nejsou "rozblemcané".
Ale tlakáč také rozhodně v kuchyňské lince nechám.
Jakož i pečící pánev od Ety - prostě se rozhoduju pak podle času a receptu, co použiju
24. 11. 2014 07:56
24. 11. 2014 07:33
24. 11. 2014 06:35
Remosku miluju a nedám na ni dopustit.
24. 11. 2014 06:03
Mak meliem vždy na mlynčeku, nie ručnom, aj keď aj ten mám, ale desaťročia na robote. Stará ETA slúži doteraz výborne.
23. 11. 2014 22:16
sc20141123-220436.jpg
23. 11. 2014 19:24
23. 11. 2014 18:50
23. 11. 2014 18:48
Mlýnek na maso máme ten obyčejný,ruční a tyčový mixér teké jen ten samostatný,takže v tom neporadím
Ale co se týká tlakových hrců,tak těch mám několik
23. 11. 2014 18:41
A k té remosce - taky bych hlasovala pro remosku, na chalupě ji využívám maximálně, nemusím rozpalovat troubu, upeču v ní maso i buchty
23. 11. 2014 17:51
23. 11. 2014 17:41
Jinak k těm tlakovým hrncům... Pokrok rychle letí, většinou rychleji než naše kuchyňské vybavení
23. 11. 2014 17:14
23. 11. 2014 16:59
http://eshop.tescoma.cz/vareni/tlakove-hrnce/comfo...
Mmch k te remosce...ja se domnivam, ze oproti elektricke panvi ma podstatne vyhody.Osobne bych volila bravosku, ktera obe funkce vlastne spojuje.Cast se spiralou muzes pouzivat v obou polohach.
1 2 3 Další