Přesnídávka jablečná

Michala77 Kuchař: Michala77

Zavařeniny 12 názorů

Suroviny

2,5 kg jablek oloupaných a vykrájených
0,5 kg cukru
1,25 l vody
2 vanilkové pudinky smíchat
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Jablka s cukrem rozvaříme v 1 l vody, přidáme pudink.

  2. Necháme přejít varem, rozmixujeme a dáme do skleniček.

  3. Sterilujeme 20 min. při 80 stupních.

Poznámka

Dobrota pro naše dětičky!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 87 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Přesnídávka jablečná

  • Heluse Heluse

    Naprosto luxusní mňamka. <3

    Odpovědět

  • květoslava květoslava(neregistrovaná)

    davam 6bodu,je skvela jen jsem jablicka neloupala a rozmisovala a neno to ani posnat,je skvela a dala jsem min cukru;-);-):yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::-)):-D

    Odpovědět

  • hana Horová hana Horová(neregistrovaný)

    Zdravím,letos máme hodně jablek,určitě udělám vnoučátkům přesnídávky.Na uskladnění moc nebude,kroupy udělaly své.Vnoučata budou pomáhat o víkendu,jedem na chalupu.Hanka

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Monika:Máte 2 možnosti : buď si kúpite teplomer alebo jednoducho sterilizujete pri bode varu a kratší čas, cca 10 min stačí.;-)

    Odpovědět

  • Monika Monika(neregistrovaná)

    Mě by spíše zajímalo, jak poznám těch 80 stupňů při steril.... :-(

    Odpovědět

  • Rozarka Rozarka

    Přesnídavku jsem právě dodělala a ješte tepla je fakt mnááám.Posílám bodík:yes:

    Odpovědět

  • Anneetta Anneetta

    Dnes jsem zkoušela, přesnídávka je výborná.:-!

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Michalo, já teda na tyhle věci nejsem a malé děti nemám, ale bude to chutnat i mé dospělé dceři-je to totiž moc dobrý a tobě dávám 6.bod:yes:

    Odpovědět

  • Luky 10 Luky 10

    Je výborná.:-*:-D:yes:

    Odpovědět

  • Michala77 Michala77(autor receptu)

    děkuji už jsem upravila:-K:-K:-K

    Odpovědět

  • cardanka cardanka

    Míšo:-K možná by jsi mohla doplnit...vždy jablka bez slupek a jadřinců;-)
    Já dělám jiný poměr 2kg jablek a 0,5kg uvařené mrkve...další postup je stejný...dělala jsem i z broskví, meruněk, švestek a je výborná.
    Mohu doporučit:yes:

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    Míšo, dej to do kategorie Zavařeniny ;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: jablečná přesnídávka jablečná přesnídávka recept domácí jablečná přesnídávka výroba jablečné přesnídávky přesnídávka jablečná jablečné přesnídávky přesnídávka z jablek domácí výroba jablečné přesnídávky domácí jablečné přesnídávky domácí přesnídávka jablečná dýňová přesnídávka recepty jablečna presnidavka domaci jablecna presnidavka recept recept jablečná přesnídávka recept na jablecnou presnidavku jablečná zavařenina jablečná předsnídávka přesnídávka recept jablečná přesnídávka domácí jablečná domácí přesnídávka

Zapomněl/a jsem heslo