Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Whirlpool JT 369 SL

Danca: já měla doma normální, starou el. troubu a na chatě nic. Vnoučata byla malá, tak jsem hodně pekla a proto si pořídíla tuhle troubu. Také jsem někdy používala páru, ale třeba bramborový knedlík se mi nikdy nepovedl. Houskové dělám v mikrovlnce, brambory také. A teď docela ráda moučníky peču na crispu - je to rychlejší.

Nadja: Nadi, já mám JEN tuhle troubu, takže v ní dělám úplně všechno ;-). Je pravda, že méně peče spodem, ale není to až tak dramatické a já v ní bez problémů upeču nejen maso, ale i koláče, dorty, slané pečivo..Páru využívám fakt hodně, a to nejen na vaření brambor a zeleniny, ale i na rýži, těstoviny, karlovarské knedlíky...Ty kombinované programy jsou bezva třeba na zapékané pokrmy, jako jsou třeba francouzské brambory apod. ( program "mikrovlny + horkovzduch"), nebo nqa grilovaní větších kusů masa ( "mikrovlny+gril" ). Pro mě je to jeden z nejúžasnějších "vynálezů" a pomocníků do kuchyně!:-)

Danca: je fajn, že máš stejnou troubu - můžeme si vyměňovat zkušenosti. Já ji používám jen přes léto na chatě, tak moc zkušeností nemám.
Zdá se mi, že nějak špatně peče - těsto je sice propečené, ale světlé a dlouho to trvá. Tak raději dělám na crispu.
Ale ani to není bez problémů - loni jsem dělala dukátové buchtičky a chtěla jsem je mít pěkně do červena i zvrchu, tak jsem je tam nechala do zčervenání. Čerstvé byly výborné, ale ty, co zbyly, úplně ztvrdly, dalo se s nimi zabíjet.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie