Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety po uhlířsku

Hodnocení receptu je 4,9 (33×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Rychlý a na přípravu nenáročný recept na dobrou večeři či oběd. Díky sýru a uzenému masu je jídlo syté a kaloricky vydatné, ale zajisté si pochutnáte a budete se k tomuto receptu často vracet.

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 935 kJ /
2 614 kcal
Bílkoviny125,27 g
Tuky140,79 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 2,94 g
Sůl6,97 g
Sacharidy204,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Špagety uvaříme al dente dle návodu na obale a scedíme. Krok 2: Vejce, smetanu a nastrouhaný sýr rozšleháme v misce se solí a pepřem. Krok 3: Bůček nakrájený na kostičky (nebo jiné uzené maso či anglickou slaninu) opečeme na velké pánvi na oleji dozlatova. Krok 4: Vmícháme okapané špagety, přelijeme omáčkou a důkladně promícháme. Krok 5: Do pánve rozklepneme vejce a jakmile tuhnou, servírujeme na talíř.

TIP: Příprava domácích těstovin

Zveřejněno 18. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špagety po uhlířsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zq5

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špagety po uhlířsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zq5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

bofinka: vážená paní, na oběd jsem vás nezvala, tak vás nemusí trápit, jak vařím ;-) kde je napsano, že recepty se musí dodržovat do posledního písmenka? A co víc, už český název receptu navadi k tomu, že to nebude originál, což? Nebo kde vidíte carbonara?

Lucie1001: Uz ta smetana je tam :-( a + salsicia = uplne jiny recept. V zadnem pripade to neni Carbonara ;-)

Poprvé jsem dělala se smetanou a celým vejcem a musím říct, že tato počeštěná verze nám chutná mnohem víc. U nás se salsicciou místo slaniny. Dobrota.

:yes::yes::yes:

Vyzkoušeno, bylo to vynikající. Rozhodně se tenhle recept stane stálicí v našem jídelníčku. Děkuji za tip. :yes:

Vypada to bajecne, udelam. A jeste neco: zadny suverenni trouba zde netvrdi, ze do carbonary smetana nepatri. Smetanka patri tam, kde chutna, tedy treba i do bramboroveho gulase, i do carbonary Jestli ji Taliani pouzivaji, neni preci dulezite, dulazite je, aby vznikla dobrota.

To byla mňamka :-p

jsou výborný a dobře vychucený:yes::yes::yes:yes::-8:-8:-8:-)):-)):-)):-)):-)):-p:-p:-p;-);-);-)

to jídlo je bezvadné,nejlepší recept na špagety:yes::yes::yes::-p:-p:-p:-D:-D:-)):-)):-))

Delala jsem dneska, a jezis, jeste ted se olizuju!!! Nemela jsem bucek, tak jsem pouzila dobrou osmazenou klobasku a trosku parku, ale i tak :yes:

Jani u nás jsou nudle kam se podíváš :-D:-D I děti mají rýmu :-D:-D
Zítra frčím na seminář, tak má Tonda plnou ledničku.;-)

Teda, tys měla dnes teda nudlový den, co?:-)):-D:-)):-D:yes:

výborné. :-p:-p:yes::yes: +;-)

Tématické fráze:
těstoviny po uhlířsku, špagety recepty, špagety s vejci, špagety po uhlířku, uhlířské těstoviny, recepty na špagety, recepty špagety, spagety s vejcem, spagety po uhlisku recept, nejlepší recepty na špagety, špagety po ulířsku, recept spagety, špagety po, špagety vejce, nudle po uhlířsku, špagety recept, špagety, špagety po uhířsku, špagety - recepty, jak uvařit špagety

Suroviny:
těstoviny špagety, sůl, vejce, parmazán, smetana, bůček uzený, pepř, olej

Přidat fotografie receptu