DOMÁCÍ PEKÁRNA

Seřadit dle: Nejnovějšího Nejstaršího

Řadit: od nejnovějšího   od nejstaršího  

1 13 25 37 41 42 43 44 45 49

  • alus.s Super,povedl se! Šikula!Chlebíček,jako malovaný!:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Ladi,tak kterou myslíš?Symatic se mi zdá nejskladnější,ale taky nejdrahší,ty jsi myslím mluvila o Siestě?

    Odpovědět

  • Maruš, tak jsem se ještě podívala do chytré knížky a je tu psáno : H1 hnětění, K1 kynutí, H2 hnětění, K2 kynutí, K3 kynutí. Když bych chtěla vyndat háky před pečením tak nejspíš po H2 ?

    Odpovědět

  • Maruš děkuji, mrknu se. Stále sedím před ntbk a čučím a čučím na recepty. Já snad ani na tu operaci nemůžu jít :-D co si počnu :-( ?

    Odpovědět

  • A jinak jak je chlebík upečený, tak se už nezdrcne.

    Odpovědět

  • Ali, tak časovou tabulku k Tvé pekárně jsem nenašla, jen tady najdeš k Etě - Harmony. Tak mrkni, možná to bude stejné, musíš prozkoumat. http://www.pekarny.unas.cz/eta.html

    Odpovědět

  • jo a taky jsme poklepávali ale měla jsem strach že se zdrcne :-(

    Odpovědět

  • Maruš a Tejaja, když já jsem nevěděla kdy už to těsto začne kynout abych je vyndala. Četla jsem o tom že se má těsto vyndat pomouč. rukou ale po hnětění byl chvilku klid ale pak pípla, to asi chtěla třeba semínka či co. Jak mám poznat že už bude kynout? Jde to na displeji poznat? Díky

    Odpovědět

  • Spagetka koupila jsem ji přes int.
    http://www.obchodni-dum.cz/eta-7149-90000-dellica/55464/
    já s čištěním zatím žádnou zkušenost nemám, snad to půjde dobře, sama jsem zvědavá ;-) a kam se hrabe telka :-D :-D :-D

    Odpovědět

  • Po upečení chleba ho treba vybrať z pekárne a :-Dnechať asi 10 min vo forme, až potom vyklopiť, ide to ľahko, ak treba pootočím oskami na metly. Tiež vyberám metly pred posledným kysnutím.

    Odpovědět

  • Ali, takže premiéra se celkem vydařila :yes: Já pokud uhlídám, tak metličky opatrně vyndám po posledním prohnětení a těsto na povrchu lehce upravím - urovnám. Pak se už víko nezvedá a v průběhu pečení už vůbec ne! Někdy když mám zapečené metličky, tak mám taky problém,je dobré ty čudlíky na které se nasazují potřít olejem. Jinak obrácenou formou prudce zatřesu, nebo složím nějaký ručník a formou bouchnu. Ne přímo na nějaké prkýnko, nebo něco, protože by se mohla forma na hraně poškrábat. Ještě se nestalo, že by chleba nešel ven :-)) Ale je lepší ty metličky vyndávat.

    Odpovědět

  • Alus, to je paráda. Je jasný, že se musej vychytat mouchy,ale to vdycky.Koukali jste na to,jak na televizi,ne?;-)Tak se fakt těším.Ještě sechci zeptat,jestli můžu - koupili jste to přes internet nebo jak? Jsem prostě zvědavá i na tuhle stránku. Jo a ještě - čístí se dobře?A jinak,ať si ji pořádně užijete :-):yes:

    Odpovědět

  • první pečení probíhalo s velkým očekáváním...jestli DP vůbec bude hníst, hřát, jestli těsto vykyne...při hnětění jsme koukali jak se to pěkně míchá, sice to bylo pomalu na jedné straně, při kynutí byla na jedné straně boule ale při pečení dostal chlebík docela heký tvar :-D jen byl po upečení trochu problém s vyndáním chleba ale po domluvě šel ven. Po rozkrojení byl krásně nadýchaný i když tam byly větší díry od hnětačů ( to jak jsem s nimi točila aby šel chleba ven). A chuť? No prostě domácí chleba

    Odpovědět

  • můj první chlebík :-))

    příloha 1: a_078.jpg

    Odpovědět

  • To je přesně ona!!!!!:-O.Tak ji rychle vyzkoušej a dej vědět!!;-)

    Odpovědět

  • 1 13 25 37 41 42 43 44 45 49


Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Chcete si povídat? Přispějte do diskuze

Zapomněl/a jsem heslo