Slovensko sem
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Janina54, před 33 minutami
„elektrický sporák Gorenje“ Nadja, před 7 hodinami
„Proleženiny - poraďte mi, prosím“ Honzo, 27. 6. 2025 07:16
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Aspoň je vidět jak žije důchodce 🤣“ Janina54, před 31 minutami
„Simona Skolakova: Simčo, snažíme se. Díky.“ Nadja, před 2 hodinami
„Nadja: Nadji to je dobrá rada od dr. ach jo🙈tak hlavně…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
18. 9. 2009 07:17
18. 9. 2009 07:15
18. 9. 2009 03:51
17. 9. 2009 13:43
17. 9. 2009 12:58
uvarim si zemiaky v supke a necham do druheho dna v supke. ocistim, ja ich pretlacam klasicky cez mriezku ako na majonezovy, ale moja mamka krajala kolieska. surovu cibulu nakrajam nadrobno....moja mamka na tenke mesiaciky. urobim si sladkokysly nalev z cukru, vody a octa. ten nalev necham prevriet a takym horucim zalejem tu cibulu. lak z uhoriek a samotne uhorky tam nedavame. moja mamka davala natvrdo uvarene vajicka, ja som miesto vajicok zacala davat plnotucnu horcicu.. cibulu nedavam ani vychladnut a taku este horucu je pridam k zemiakom, a prilejem cast horuceho nalevu...horcica sa mi pekne rozpusti . pofrkam olejom vymiesam, podla potreby dolejem znovu nalev. posypem mletym ciernym korenim. raz som chcela miesto octu pouzit citron ....no zjedli sme to, ale nemalo to tu specificku chut potom. ked sa velmi velmi chcem rozsoupnut, tak si kupim nejaku zeleniu v sladkokyslom naleve a pridam....lenze obycajne staci len naozaj ten najobycajnejsi.
17. 9. 2009 12:06
Někdo přidává třeba ještě papriku, nebo v podstatě jakoukoliv zeleninu. Zkoušej a určitě vyladíš chutě tak, aby to chutnalo Tobě i celé rodině.
17. 9. 2009 10:14