SÝR - PARMAZÁN
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 17 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, 30. 8. 2025 08:02
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Dobrý večer😊, u nás dnes byla knedlíčková polévka a krůtí…“ MarcelaPa, před 26 minutami
„Jaruš plněné papriky jsou hodně dobrý. Na oběd přišla Ella…“ tara23, před 4 hodinami
„tara23: máme stejné chutě, měli jsme naprosto stejný oběd 😁“ Jajajajaapaja, před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
20. 10. 2009 18:06
20. 10. 2009 17:12
20. 10. 2009 07:55
20. 10. 2009 07:18
20. 10. 2009 07:16
Parmazán lze také úspěšně a bez ztrát zamrazit.
20. 10. 2009 06:58
20. 10. 2009 06:45
Já kdysi dostala opravdu krásný drahý parfém,samozřejmě,že jsem si říkala ten si budu šetřit a nakonec to dopadlo,že se pomalu nedal použít/vše stárne/
20. 10. 2009 06:32
20. 10. 2009 06:02