Sýrová roláda

majka Kuchařka:

Studená kuchyně 19 názorů

513

Suroviny

25 dkg plátkového sýra
15 dkg plátkové hranaté šunky
3/4 kostky másla
1 krabička smetanového taveného sýra
1 jarní cibulka
1/2 oranžové papriky
1 vařené vejce
1 lžíce vegety
pepř
plát alobalu
olej na jeho potření
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na plát alobalu poklademe plátky sýra, tak aby se mírně překrývaly a na sýr dáme plátky šunky úplně stejně.

  2. Máslo vyšleháme se sýrem, přidáme posekanou cibulku, papriku a vejce.

  3. Ochutíme vegetou a pepřem a promícháme.

  4. Tuto pomazánku natřeme na připravený plát a celý ho pomocí alobalu stočíme a pořádně utáhneme.

  5. Dáme vychladit a pak krájíme na kolečka, která použijeme podle potřeby (mísy, obložené chlebíčky apod).

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 117 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Sýrová roláda

  • Drahoslava Drahoslava(neregistrovaná)

    Dobrý den skoušela jsem recept a musím napsat. Se surovinami se pracuje docela špatne,srolovala jsem to tak uvídíme jak to dopadne až to stuhne :-!:-(

    Odpovědět

  • Eli Eli(neregistrovaný)

    Zdravím, nikde jsem tady nenašla recept na tu šunkovou roládu s ovocem, na obrázku vypadá báječně, tak bych ji chtěla vyzkoušet. Prosím můžete mi aspoň do komentářů napsat recept? Moc děkuji ;-)

    Odpovědět

  • Miluše Jonáková Miluše Jonáková(neregistrovaný)

    Děcka, vždycky beru jenom mustr, teď jsem ji udělala a náplň? 2 pomazánkové másla s pažitkou, celé kolečko trojúhelníčků z "krávy", malý křenex,(na pomazánku), vyložit šunkou,na to pomazánku, zatočit a masakr motorovou pilou, nemá to chybu! Přeju hezký den všem!!!:-D

    Odpovědět

  • Drahus Drahus(neregistrovaný)

    vcera jsem roládu zamotala:-)) a dnes:-p.výborná.

    Odpovědět

  • Lucie Lucie(neregistrovaný)

    Dobrý den všem ;-) O víkendu má dcerka oslavu narozenin tak hned vyzkouším už jen podle obrázku se nám zbíhají sliny :yes:

    Odpovědět

  • Leys Leys(neregistrovaný)

    já považuji za nejlepší strčit sýr na chvíli do mikrovlnky a potom rozválet, protože rozehřívat kvůli pár plátkům troubu by se mi nechtělo z čistě finančního hlediska.

    Odpovědět

  • Daniela Daniela(neregistrovaná)

    Proč tak složitě, stačí dát plátky na pečící papír, aby se trochu překrývaly plátky a pak šup na chvíli do roztopené trouby, jen chvilička, než se to trochu roztaví a spojí a je to, žádné rozvalování a žehlička proBoha!!!!!

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Sobotienka - u jiného podobného receptu zde u uveden fígl, že se na ty sýry poskládané přes sebe dá pečící papír a přežehlí se to žehličkou. Krásně se to spojí a můžeš hned mazat a rolovat ;-)

    Odpovědět

  • sobotienka sobotienka(neregistrovaná)

    aj ja mám za sebou premiéru:)použila som Tvoj recept Peti. Obávala som sa, ale naozaj nebolo čoho. Len..ako píše Ivča a Boubelinda, je lepšie, keď sa syr ponorí do horúcej vody a potom rozvaľká..lepšie sa s roládou pracuje a je chutnejšia..a možno sa mi to len zdá:)
    V každom prípade si, najmä chlapi, pochvaľovali;)
    Dávam bod:):yes:

    Odpovědět

  • Daniela Daniela(neregistrovaná)

    Překrásný!!!!!!! MŃAM!!!!!!!;-):yes::yes:

    Odpovědět

  • Kiarra Kiarra

    ahoj, je to krasa, moc sikovna, uz si planuju, ze az budeme mit nejakou akci doma, ze budu tvorit podle tvych receptu. Vzdycky nevim co na predkrm. Ale mam problem, nevim, jak ty recepty ulozit do mych oblibenych. Prosim, mohla by jsi mi poradit, uz to skousim asi po paty a nevidim zadny odkaz na ulozeni. dekuji moc

    Odpovědět

  • aandreaa aandreaa

    ...no to jsou teda krasavice:yes:

    Odpovědět

  • pavla pavla(neregistrovaná)

    vypadá to svěle..uděláme kolegiňkám do práce:-8

    Odpovědět

  • janatka janatka

    Také dělám,poprvé jsem měla strach ,že se mi to nepovede,protože se sýrem musí rychleji pracovat jak povolí,používám v celku je to lepší.Povedlo se to a vůbec to není těžké a je to chutné.;-)

    Odpovědět

  • Ivča Ivča(neregistrovaná)

    a tato roláda se po nakrájení nerozpadne? :-O Roládu z plátkového sýra dělám také, ale rozložené plátky sýra na alobalu nechám v teplé troubě spojit, aby se to pak dobře rolovalo.

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo