Slane cukrovi?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 1 hodinou
„elektrický sporák Gorenje“ Nadja, 28. 6. 2025 06:39
„Proleženiny - poraďte mi, prosím“ Honzo, 27. 6. 2025 07:16
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: tara23: sous-vide jsem také koupila na…“ Nadja, před 1 hodinou
„Včera jsme měli brambory na loupačku a dnes rýži s kuřetem…“ Nadja, před 1 hodinou
„tara23: já si taky móóóc pochutnala. Věrko, sous-vide…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
27. 11. 2009 11:59
Je teda fakt, že si to každej dělá tak, jak chce, nebo jakou má zkušenost(viz.Iljuša), já bych to bez trocha cukroví prosmutněla, moc by mi chybělo
27. 11. 2009 11:44
A diky moc za odkazy!
27. 11. 2009 11:29
27. 11. 2009 10:52
Je to s nimi těžké, zkoušela jsem (abych nemusela péci buchty) jim koupit různé tatranky ..., tak mi to tu zbývalo, rozlámalo se to a ani tatrankové cukroví to nezachránilo
Takže "bídu na ně" snad to zabere
27. 11. 2009 10:47
27. 11. 2009 10:35
Když si představím tu práci, materiál - tak bych kolikrát i brečela. Jeden rok jsem dělala jen plněné - aby se z toho "jak se říká" nepřášilo od huby - dopadlo to podobně.
I jsem před 2 roky, abych měla něco na talíři pro návštěvy si objednala cukroví od známé pekařky -
Asi spíše zkusím slané verze - velmi se mi líbí tvé sušenky na způsob TUC. V týdnu jsem upekla http://www.toprecepty.cz/recept/8471-syrove-placic..., zmizely bleskovou rychlostí
Mohu říci, že hodně žen v mém okolí od pečení vánoč. cukroví upouští - řeší ten samý problém
27. 11. 2009 09:30
26. 11. 2009 22:02