Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slávky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 6. 2015 23:55

Suroviny

Porce: na jednu porci

Nutriční hodnoty

Energie1 287 kJ / 308 kcal
Bílkoviny30,00 g
Tuky17,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 750 mg
Sodík 1,85 g
Sůl5,00 g
Sacharidy7,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Veronika.Hrozna

13. 2. 2021 07:48

casino: Když mám chuť na něco z moře, musím mít to moře, na dohled z okna. Krevety, sardinky, sépie, slávky a jiné potvory, jen po podrobném průzkumu, sousedních stolů v restauraci. Když to papají i domorodci, tak objednávám! Jinak, prchám jinam.

Eja57

12. 2. 2021 21:20

casino: ;-(;-(;-(;-(;-(;-(

casino

12. 2. 2021 20:15

Nejúžasnější je to těšení se na něco...
Týden jsem se těšil na slávky...
Dnes mi je ROHLÍK přivezl...
Polovinu jsem vyhodil :-!;-(:-((:-//

Honey Bunny

26. 10. 2018 09:12

Včera uvařeno z čerstvých norských slávek, výborné! V jednoduchosti je krása (i chuť) :yes:

zuzun

13. 6. 2015 20:29

Je to bomba!:yes::-p

casino

12. 6. 2015 23:42

zuzun:
Lepší obrázek jsem nenašel:-8

V rcp píši NESOLIT, protože v Itálii u moře je fakt nesolím.
V Česku jsem je dělal včera prvně, ze slávek koupených v Makru. Byl to dovoz z Norska.
1. Vůbec nebylo potřeba je čistit, stačilo je pouze propláchnou vodou.
2. Ani jednu jsem nemusel vyhodit!!! Všechny byly zavřené a po uvaření se všechny otevřely:yes: S něčím takovým jsem se ani u moře ještě nepotkal...
3. Jídlo bylo ve finále málo slané. Že by proto, že moře na severu je míň slané? :-)
4. Překvapivá byla cena 100Kč/kg

zuzun

12. 6. 2015 21:50

Diky za tento jednoduchy recept, takhle je mam rada! Super popis, jen fotky chybi... ale neva, bod :yes:

MajaV

11. 6. 2015 07:47

Výborná klasika:yes:

casino

11. 6. 2015 00:04

...včéra se tu ukázal rcp na ovíněné slávky (viz PODOBNÉ)
Neodolal jsem a přidal tento notoricky známý recept.
U nás slávky čistí celá rodina dohromady a uvařit je zvládnou starší vnoučata samostatně:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slávky recept slávky recept na slavky recept slávky jak uvařit slavky slávky recepty recepty na slávky mušle slávky recept recept na slávky video recept na mušle slávky recepty slavky jak vařit slávky mušle slávky jak uvařit mušle slávky recepty skeble slavky jak se vari slavky recepty ze slávek recept na škeble jak udelat slavky slavka recept

Suroviny: slávky, česnek, petrželka, citron

TopRecepty.cz

Slávky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R78z