Co dnes uvařit?
Když jsem ještě chodila na 1. stupeň základky, tak moje teta občas v sobotu vařila gulášovou polévku (ale byl to vlastně řidší guláš). Do schránky mi hodila lístek, abych přišla, a tak jsem rovnou ze školy šla s dětmi, které tam bydlely poblíž, na její vynikající gulášovku s houskou. A protože si strejda do polévky dával maggi, tak já musela také, i když jsme ho doma nepoužívali a já ho nepoužívám dodnes.
U nás momentálně hustě sněží
Veronika.Hrozna: krásný výraz jsi vymyslela - sežpapají
Asi má plechovou pusu
Zbylo jich pár a ty si vzal domů, takže i když pro něj nebyly ostré, tak chutnaly
Poslední diskuze
„2024 - změna designu u receptů ???“ cathleen, před 36 minutami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 9. 10. 2024 16:39
Poslední příspěvky
„Pro všechny z vás, komu vadí nynější způsob označení času…“ cathleen, před 29 minutami
„hazel: Stáni, koláčky máš moc hezké!“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Nadja: Nadi, já jsem si ho někdy v létě vyráběla sama a teď…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejlepší slaná snídaně? Jednoznačně hemenex! Jak šunku s vejci dovést k dokonalosti?
Černý kuba: Kde vzalo staročeské vánoční jídlo svůj název a jak se vlastně dělá?
Retro okénko: Jemné kuřecí rizoto se žampiony bývalo hitem socialistických jídelen. S hráškem a sýrem skvěle funguje dodnes
Černá buchta ze Lhotky (i dort)
Nadja
Hodnocení receptu je 4,4 (5×)