Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Holandský řízek

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 6. 2015 07:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 293 kJ / 2 460 kcal
Bílkoviny125,13 g
Tuky212,64 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 613 mg
Sodík 1,42 g
Sůl3,20 g
Sacharidy11,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento řízek, někde známý i jako holandský, je dost podobný soukenickému, ve kterém ale chybí sýr.

Zdroj: Receptury teplých pokrmů

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

chose

13. 11. 2021 12:30

recept je dobry jen davam pul plecka pul bucku..a se syrem nesetrim..je to pak neuveritelne stavnate a chutne..nejlepsi s bramborovou kasia okurkovym salatem jak s kysanou smetanou tak i s octovou zalivkou..proste paradni nedeleni obed ci sobotni

Mikesanda1

10. 2. 2019 13:13

Tak tyto řízečky byly oblíbené za totáče, v masně byl k dostání bůček, ostatní maso náš řezník spíše přiděloval. Místo sýru se někdy přidávalo jen mléko.

cathleen

6. 10. 2015 09:47

Eli: sýr nemá razit, jen doplňuje výslednou chuť. Takhle se tyto řízky dělají v jídelnách a hospodách (recept je z Receptur) - u nás chutnaly;-)
Jestli máš pocit, že je ho tam pro vás málo, klidně ho přidej víc.

Eli

6. 10. 2015 09:44

A není tam toho sýra nějak málo? Na 640g masa jen 90 g sýra - je tam vůbec poznat?

zujali

9. 6. 2015 16:10

Uděluji bodík :yes:

Mmelinda

8. 6. 2015 20:42

.....tyhle řízky miluji a dělám úplně stejně.....sákryš, už nějak dlouho jsem je nedělala! Tož se musím polepšit....díky za připomenutí ;-)

mika59

8. 6. 2015 19:29

To už jsem měla ráda jako dítě :-p:-p:yes::yes:

ivulinka

8. 6. 2015 19:18

Ivo, budu muset udělat, máme tuto dobrotu všichni moc rádi:yes:

Iljusa

8. 6. 2015 13:56

:yes::-p máme moc rádi, jen nedávám vejce do masa, řízek mi drží i bez něj. Peču na plechu, vyloženém pečícím papírem. Dáváš sem samé dobrotky, soukenický řízek byl :-p, jen se po něm zaprášilo ;-)

cathleen

8. 6. 2015 07:48

zizala: byla jsem nucená dát víceméně zbytek z trsu ze zahrady - tu, co máme na dvoře k rychlému podání do kuchyně, mi manžel nechtě postříkal i se stromama (jedlá až po týdnu od postřiku):-D

zizala

8. 6. 2015 07:46

Dělám stejně, sýr dávám goudu a petrželky asi víc, bývá tam zřetelně vidět :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sekaný mletý řízek se sýrem sekany řízek soukenický řízek soukenický řízek se sýrem soukenický řízek se sýrem recept na sekaný holandský řízek soukenický mletý řízek recept na smažený soukenický řízek soukenický sekaný řízek holandský řízek se sýrem smazeny sekany rizek sekane rizky se syrem soukenické řízky soukenický řízek recept řízek se sýrem holandsky sekany rízek smazeny rizek se syrem smažený řízek recept na sekaný rizek sekane rizky

Suroviny: bůček vepřový, sýr tvrdý, sůl, pepř mletý, nať petrželová, vejce, mléko, vejce, mouka hladká, strouhanka

TopRecepty.cz

Holandský řízek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pPRr