pameliškový med
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 6 hodinami
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas zbytek polevky od vcera, a velice…“ hazel, před 4 hodinami
„MachyHonza: Dobrý den Honzo, jsem spokojená s mletým masem…“ Veruncicka, před 4 hodinami
„Simona Skolakova: tak u nás je to přesně naopak, manžel…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
27. 4. 2010 10:01
A co v něm zůstane? Určitě látky, které se neničí varem.
(V květech pampelišky jsou přítomny flavonoidy, karotenoidy, silice aj) Ale vitamin C se varem určitě zničí.
27. 4. 2010 09:11
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=26338
27. 4. 2010 08:26
27. 4. 2010 08:24
27. 4. 2010 08:22
27. 4. 2010 07:43
27. 4. 2010 07:19
27. 4. 2010 06:40
27. 4. 2010 05:58
27. 4. 2010 05:27
27. 4. 2010 03:21
26. 4. 2010 19:31
26. 4. 2010 17:13
Ovšem třeba moje švagrová na něj nedá dopustit
26. 4. 2010 16:44
Když jsem byla těhotná se starším synem, měla jsem strašný kašel, léky jsem si nemohla vzít a tak jsem chtěla toto řešit jitrocelovým sirupem - odpověď lékaře zněla - jestli chcete více přibrat - tak jsi dejte
Možná se ale mýlím
26. 4. 2010 16:25